Ο Κωνσταντίνος Ζήκος νέος αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ

  • Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020 - 13:58

Εξαιρετική κυβερνητική επιλογή του δικηγόρου Κωνσταντίνου Ζήκου ως μέλους του Δ.Σ. του ΕΟΤ και απόλυτα επιτυχής ο ορισμός του από τον Γ.Γ. Δ.Φραγκάκη ως αναπλ.Γενικό Γραμματέα.

Ο κ. Ζήκος χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον τουριστικό χώρο από επιχειρηματίες και απ΄ το σύνολο των θεσμικών του φορέων ως ένα πρόσωπο με πλούσια και πολύπλευρη εμπειρία στην δημόσια διοίκηση διαθέτοντας σοβαρή γνώση των θεμάτων και άποψη για το τουριστικό προϊόν της χώρας μας.

Ήδη πετυχημένος ως δικηγόρος ξεκίνησε την θητεία του στο δημόσιο τομέα το 2009 και για 6 συνεχή έτη ανέλαβε υψηλές θέσεις ευθύνης στον ΕΟΤ, η δε αποτελεσματικότητα του οδήγησε στο να διατηρηθεί σ΄ αυτές από όλους τους μετέπειτα Υπουργούς τουρισμού μέχρι την θητεία της Όλγας Κεφαλογιάννη.

Διετέλεσε μεταξύ άλλων Πρόεδρος και αν.Γεν.Γραμματέας ΕΟΤ, συνεργάτης στο ΞΕΕ, νομικός συνεργάτης Υπουργών Τουρισμού αλλά και Δήμων όπως της Τήνου (θέση που διατηρεί μέχρι σήμερα) κ.α.

Σημειώνεται πως τα τελευταία έτη στον ιδιωτικό τομέα είναι Α΄ αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στην εταιρεία Hotel Brain, η οποία με την συμβολή του κατόρθωσε να παρουσιάσει εξαιρετική ανάπτυξη και εξέλιξη αποτελώντας πλέον τον Όμιλο που έχει διακριθεί διεθνώς κατέχοντας ηγετική θέση στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Σχετικά αρχεία: