Διέρρευσαν τα ονόματα των αστυνομικών του ελληνικού FBI

  • Σήμερα - 19:15

"Σουρωτήρι" πριν καλά καλά ξεκινήσει έγινε το ελληνικό FBI, καθώς διέρρευσαν τα προσωπικά δεδομένα των 554 αστυνομικών που αποτελούν μέρος της νέας υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, η διαρροή έγινε το πρωί της Τρίτης σε ιστότοπο με αστυνομικές ειδήσεις και για τα τεκταινόμενα στις Αρχές Ασφαλείας, με αστυνομικούς να αναρωτιούνται όχι μόνο για τον τρόπο που υπήρξε η σχετική διαρροή, πληροφόρηση και καταγραφή, αλλά και τη σχετική σκοπιμότητά τους.

Αποτέλεσμα: τα μέλη των μαφιών πληροφορήθηκαν τα πλήρη στοιχεία όλων των αστυνομικών που θα είναι οι διώκτες τους όπως και το "τι” θα ψάχνει "ποιος”. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα, μέσω και άλλων πληροφοριών στο Διαδίκτυο, να συγκεντρώσουν περαιτέρω στοιχεία για όλους τους αστυνομικούς της νεοσύστατης κρίσιμης υπηρεσίας. Και οι τελευταίοι θα μπορούν να είναι εύκολος "στόχος" τους σε περίπτωση εκδικητικού ανταποδοτικού χτυπήματος ή για άλλη ύποπτη προσέγγιση.

Υπενθυμίζεται ότι η νεοσύστατη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ) σκοπεύει να επιφέρει καίρια πλήγματα στους δράστες "συμβολαίων θανάτου", στο λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων, σε συστήματα παράνομων συναλλαγών και ξεπλύματος χρήματος κ.ο.κ.

Δείτε αναλυτικά εδώ 

thetoc.gr

Ετικέτες: