Για ελλειπέστατο φωτισμό, καταγγέλουν 10 κάτοικοι το Λιμενικό Ταμείο Σύρου

Μαύρα σκοτάδια

Πολλές φορές τίθεται το ερώτημα, πως γίνεται σε αυτό το νησί και δεν μπορεί η δημοτική αρχή, αλλά και οι οργανισμοί που λειτουργούν γύρω από αυτήν, να προσφέρουν τα αυτονόητα στους κατοίκους αυτού του νησιού.

Το ερώτημα δε βρίσκει απάντηση και πολύ δε ανταπόκριση, ενώ έρχονται να προστεθούν και άλλες περιπτώσεις, επιβεβαιώνοντας το συμπέρασμα ότι η Σύρος βαδίζει στα “τυφλά” ή καλύτερα πλέει μεσοπέλαγα, χωρίς καπετάνιο.

Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων επιβάλλεται να είναι άψογη σε όλα και προσεγμένη, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους διοικούντες, οι οποίοι καθημερινά φαίνεται πόσο ανεπαρκείς είναι.

Η παρακάτω καταγγελία, αποδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα γραφόμενα.

Στα σκοτάδια παραμένει εδώ και αρκετό καιρό μία ολόκληρη περιοχή

Η κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο από την περιοχή του Φετουρή έως και τις Αγκαθωπές, εν μέσω μάλιστα και τουριστικής περιόδου, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις παραλασσίες περιοχές το Λιμενικό Ταμείο Σύρου.

10 κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής, καταγγέλλουν ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό ο φωτισμός είναι ανύπαρκτος, ενώ οι φθορές που έχουν προκληθεί στις κολώνες της ΔΕΗ, είναι μεγάλες.

Οι Ιωάννης Πρίντεζης, Παύλος Χρυσαφίδης, Κατερίνα Δουράτσου, Γιώργος Αλτουβάς, Ελισάβετ Δουράτσου, Ιωσηφίνα Δουράτσου, Ειρήνη Πρίντεζη, Γιώργος Πρίντεζης, Στέφανος Πρίντεζης και Μάρκος Δουράτσος, απέστειλαν έγγραφο προς το Λιμενικό Ταμείο, καταγγέλλοντας το πρόβλημα της περιοχής.

Απευθυνόμενοι προς τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργο Βελισσαρίου, τον ενημερώνουν πως ο φωτισμός στο δρόμο από του Φετουρή έως και τις Αγκαθωπές, είναι σχεδόν ανύπαρκτος, “αφού καμία κολώνα από αυτές που έχετε τοποθετήσει δεν ανάβει, αλλά σε κάποιες κρέμονται καλώδια, φωτιστικά σώματα κ.λ.π. Επειδή είμαστε στο μέσον της τουριστικής σεζόν, απαιτούμε όπως αποκατασταθούν οι πιο πάνω ζημιές και ξανά φωτιστεί ο συγκεκριμένος δρόμος”, αναφέρουν χαρακτηριστικά.