Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια πέντε ταχύπλοων στις Κυκλάδες για το 2014

Εκτός προγράμματος η Σύρος

Το πρόγραμμα δρομολογίων των ταχυπλόων τους για τη θερινή περίοδο του 2014 ανακοίνωσαν οι εταιρίες Sea Jets και Aegean Speed Lines, σκορπίζοντας χαρά σε 11 νησιά των Κυκλάδων.

Πρόκειται για πέντε συνολικά ταχύπλοα (Master Jet, Super Jet, Sea Jet 2, Mega Set και Speed Runner) τα οποία θα εκτελούν τόσο την περίοδο του Πάσχα, όσο και το καλοκαίρι δρομολόγια σε διάφορες γραμμές, προσεγγίζοντας μεταξύ άλλων τα νησιά: Τήνο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ίο, Πάρο, Νάξο, Φολέγανδρο, Αμοργό, Κουφονήσι, Σίφνο και Μήλο.

Ωστόσο σημειώνεται ότι για μία ακόμη χρονιά, οι εταιρίες γυρνούν την “πλάτη” τους στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, η οποία δε συμπεριλαμβάνεται σε κανένα από τα προγραμματισμένα δρομολόγια. Από την άλλη, μικρότερα σε μέγεθος νησιά, όπως η Αμοργός, η Φολέγανδρος και το Κουφονήσι θα εξυπηρετούνται κανονικά από τα ταχύπλοα καθ' όλη τη διάρκεια του προσεχούς καλοκαιριού.

Ειδικότερα, με το Master Jet θα εξυπηρετούνται τα νησιά Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Ίος και Θήρα, με το Super Jet τα νησιά Τήνος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Θήρα, Αμοργός, Κουφονήσι, με το Super Jet 2 η Ίος, η Νάξος, η Μύκονος, η Θήρα και η Φολέγανδρος, με το Mega Jet η Νάξος, η Πάρος, η Μύκονος, η Ίος και η Θήρα και τέλος με το Speed Runner III η Σίφνος, η Σίφνος και η Μήλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ταχύπλοα θα εκτελούν δρομολόγια με λιμάνια αφετηρίας τον Πειραιά, τη Ραφήνα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Ετικέτες: