Σημαντικές επαφές του Δημάρχου Ιητών στην Αθήνα

  • Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, 2019 - 19:43

Κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας Γκίκας, πέρα από τη συμμετοχή του στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποίησε και μια σειρά από πολύ σημαντικές συναντήσεις. Συγκεκριμένα:

Ο κ. Γκίκας επισκέφτηκε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και συνάντησε τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη, στον οποίον παρουσίασε τις ανάγκες σε επίπεδο υποδομών που έχει το νησί μας. Έγινε μια πολύ ουσιαστική πρώτη συζήτηση, σε εξαιρετικά θετικό κλίμα.

Επίσης, ο Δήμαρχος Ιητών πραγματοποίησε συνάντηση και με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργο Στασινό. Είχαν έναν ιδιαίτερα γόνιμο διάλογο και συμφώνησαν ότι το ΤΕΕ μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμβουλο για την  Ίο.

Και βέβαια, στο πλαίσιο της εκλογικής διαδικασίας, ο Δήμαρχος Ιητών είχε θερμό διάλογο με τον Δήμαρχο Ρόδου και νέο Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου κ. Αντώνη Καμπουράκη, αλλά και με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, με τους οποίους συζήτησε το πώς η Ίος θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα επόμενα χρόνια.

Σχετικά με τις παραπάνω συναντήσεις, ο κ. Γκίκας δήλωσε:

«Η Ίος πλέον πατάει γερά στα πόδια της. Ευχαριστούμε σημαντικά πρόσωπα του δημόσιου βίου, που μας ανοίγουν τις πόρτες τους και γίνονται κοινωνοί των προβληματισμών μας. Αισιοδοξούμε ότι στα πρόσωπά τους, το νησί μας μπορεί να βρει αληθινούς φίλους. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, ενώνουμε δυνάμεις και προχωράμε βήμα-βήμα για να κάνουμε την Ίο μας καλύτερη.»

Ετικέτες: