ΝΟΔΕ Κυκλάδων

Ευχαριστούμε την κα Ζαχαράκη που δέχθηκε την πρόσκλησή μας

  • Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου, 2020 - 09:36

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή μας για τη βασιλόπιτα με χοροεσπερίδα στη “Ζοζεφίνα” στο Γαλησσά. Στην κατάμεστη από μέλη μας αίθουσα η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη , ο Υπουργός μας Ιωάννης Βρούτσης , αλλά και οι Βουλευτές μας Κατερίνα Μονογιού και Φίλιππος Φόρτωμας στο λόγο τους ανέπτυξαν την πολιτική επικαιρότητα και φυσικά το έργο στους επτά (περίπου) μήνες διακυβέρνησης της Ν.Δ. .

Στα πλαίσια της επίσκεψης η κα Ζαχαράκη και ο κ. Βρούτσης με τους βουλευτές και τα στελέχη μας είχαν την ευκαιρία , επίσης , να συναντηθούν και να συζητήσουν με φορείς της Σύρου , τον Δήμαρχο , τον Χωρικό Αντ/ρχη , τον Μητροπολίτη Δωρόθεο Β΄, τον Καθολικό Επίσκοπο Στεφάνου , με εκπαιδευτικούς και στελεχη της εκπαίδευσης. Επίσης στην τρίωρη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ υπήρξε μια αμφίδρομη ενημέρωση , επί τοπικών θεμάτων , μεταξύ Υπουργών και μελών της ΝΟΔΕ .

Ευχαριστούμε την κα Ζαχαράκη που αποδέχτηκε την προσκλησή μας και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και στις φίλες της ΝΔ για τη συνεχή ανιδιοτελή στήριξη και αγάπη τους . Συνεχίζουμε όλοι μαζί για το μέλλον της Ελλάδας μας.

Ευχαριστούμε ,επίσης, τα τοπικά ΜΜΕ για την κάλυψη των εκδηλώσεων μας.

Ετικέτες: