Ετήσιος καθαρισμός του πεζοπορικού δικτύου της Ίου

  • Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:46

Στα πλαίσια της ανάπτυξης και προβολής του εναλλακτικού τουρισμού στο νησί μας, ο Δήμος Ιητών σε συνεργασία με την Ιος Περιπέτεια ΑΜΚΕ - Ios Adventure, έχει προγραμματίσει τον ετήσιο  καθαρισμό και συντήρηση του πεζοπορικού δικτύου.

Για το λόγο αυτό, έχει προσκληθεί εξειδικευμένο προσωπικό του ορειβατικού συλλόγου ΕΠΟΣ Φυλής, το οποίο εθελοντικά και χωρίς κανένα όφελος, θα καθαρίσει τα μονοπάτια.

Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 29 Απριλίου - 4 Μαΐου, από περίπου 20 άτομα του παραπάνω συλλόγου. Η παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού αποτελεί τιμή για το νησί μας και για το λόγο αυτό θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλες τις επιχειρήσεις του νησιού, να συμβάλλουν εθελοντικά στη δράση αυτή.

Για την ομαλή διεξαγωγή της δράσης, απαιτούνται κάποια δωμάτια (3κλινα - 4κλινα), στα οποία θα διαμένουν οι εθελοντές και κάποια γεύματα ή κάποια έκπτωση στο φαγητό.

Οι παραπάνω προσφορές (αριθμός και είδος δωματίων που διαθέτουν, αριθμός δωρεάν γευμάτων, έκπτωση στα γεύματα) θα πρέπει να περιέλθουν στο email της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου (visitiosisland@gmail.com) , με κοινοποίηση στο mail της Ιος Περιπέτειας ΑΜΚΕ (iosadventuregr@gmail.com) κος Γιώργος Δημητρόπουλος), η οποία έχει αναλάβει το συντονισμό της δράσης, το αργότερο έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020.

Η προσφορά των επιχειρήσεων θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως και η δράση αυτή θα λάβει της ανάλογης προβολής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου και της Ιος Περιπέτειας ΑΜΚΕ.