Δήμος Αμοργού

Αθλητικά μονοπάτια 2020

  • Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:29

Ο Δήμος Αμοργού ανακοινώνει ότι, η Εταιρεία “Αναγέννηση και Πρόοδος” λαμβάνοντας υπόψη την θετική ανταπόκριση των παιδιών και των γονέων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια», τα προηγούμενα χρόνια, προτίθεται να διεξάγει καλοκαιρινό πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια 2020» που διοργανώνεται και υλοποιείται από τo Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), και διεξάγεται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με υλοποίηση από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αναγέννηση & Πρόοδος».

Το πρόγραμμα θα διεξάγεται καθημερινά σε ενδεδειγμένη παραλία, σχολικές αίθουσες και σχολικά/τοπικά γήπεδα, τη χρήση των οποίων θα εξασφαλίσει ο Δήμος Αμοργού.

Το πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια 2020» προγραμματίζεται να ξεκινήσει την 1η Ιουλίου και να ολοκληρωθεί στις 21 Ιουλίου, του 2020.

Ο Δήμος μας έχει, ήδη, στείλει στα Σχολεία αιτήσεις συμμετοχής οι οποίες πρέπει να υπογραφούν από έναν Γονέα ή Κηδεμόνα ο οποίος πρέπει να μεριμνήσει να υπάρχει μια ιατρική γνωμάτευση για την καλή υγεία των παιδιών που θα συμμετάσχουν και η οποία, κατά προτίμηση να είναι πρόσφατη και σε κάθε περίπτωση όχι παλαιότερη από διετία, όπως μας ενημέρωσαν από το πρόγραμμα. Η ιατρική γνωμάτευση θα δοθεί από το Γονέα ή Κηδεμόνα, στον υπεύθυνο Γυμναστή με την έναρξη του προγράμματος.
Δεκτά παιδιά από πέντε (5) ετών και άνω.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής μέχρι 21/03/2020 στο Δήμο Αμοργού, στο Αυτοτελές Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού και Παιδείας, στην κα Σοφία Νομικού.
Πληροφορίες:Σοφία Νομικού
Τηλέφωνο: 2285360222

Ετικέτες: