Η Αμοργός αναδεικνύει τον γαστρονομικό πλούτο της
- Σάββατο, 23 Μαΐου, 2020 - 18:17
Μια ακόμα συνταγή από την πλούσια γαστρονομία της παρουσιάζει η Αμοργός, στο πλαίσιο της ανάδειξης του πολυποίκιλου τουριστικού ενδιαφέροντος που διαθέτει. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία, αυτή τη φορά, με τη Λέσχη Γαστρονομίας του νησιού, ο Δήμος “μοιράζεται” με τους λάτρεις του υγιεινού φαγητού το “κοφτό”. Με βάση το σιτάρι, που στην εποχή μας θεωρείται superfood, η συνταγή αυτή, βασισμένη σε ντόπια αγνά υλικά, με τις δύο παραλλαγές της, γλυκιά και αλμυρή, προσφερόταν την Πρωτοχρονιά και στα δύο πανηγύρια της Αγίας Παρασκευής και της Παναγίας Επανοχωριανήςγια υγεία και πλούσια χρονιά.
Η συνταγή αυτή, μαζί με τις υπόλοιπες που παρουσιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα καθώς και με τις δραστηριότητες στη φύση, εντάσσονται στο γενικότερο σχεδιασμό του Δήμου για την ανάδειξη στην ελληνική και τη διεθνή ταξιδιωτική αγορά των ενδιαφερόντων που προσφέρει ο προορισμός και εναρμονίζονται πλήρως με τις τάσεις που, σύμφωνα με έρευνες, έχουν διαμορφωθεί μετά την πανδημία.
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Διαβάστε ακόμα
- Νάξος: Διπλή εκδήλωση για τη γαστρονομία
4 Δεκ. 2023 - 17:07 - Η Τήνος προσελκύει τους επισκέπτες της χάρη και στον γαστρονομικό της πλούτο
14 Νοε. 2023 - 13:24 - Η Μήλος με "όπλο" τη γαστρονομία της παρουσιάστηκε στο Μιλάνο
17 Φεβ. 2023 - 10:36 - Το Travel + Leisure εκθειάζει την Τήνο για τη γαστρονομία της
22 Δεκ. 2020 - 14:35 - Η ΠΝΑι και η Αρ. Μπαρμπαρίγου στο Nat.Geographic Traveller Food Festival 2019
23 Ιουλ. 2019 - 17:40