Η πυξίδα του καλοκαιριού δείχνει προς την Αμοργό

  • Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021 - 22:07

Η Ελλάδα «Άνοιξε Πανιά» και η Αμοργός «άνοιξε» την αγκαλιά της για να υποδεχτεί  τους επισκέπτες που θα επιλέξουν το αυθεντικό απέραντο γαλάζιο, την κυκλαδίτική αυθεντικότητα και την αιγαιοπελαγίτικη φιλοξενία.

Η Αμοργός ασφαλής προορισμός με πολίτες που κατάφεραν με σύνεση, πειθαρχία και υπευθυνότητα να αντιμετωπίσουν υποδειγματικά την πανδημία κρατώντας την μακριά από το νησί και πέτυχαν ποσοστό εμβολιασμού άνω του 90%.

Η Αμοργός που προσφέρει στον επισκέπτη τη μοναδική αυθεντική εμπειρία συνδυάζοντας θάλασσα και βουνό. Ονειρεμένες παραλίες και μοναδικά μονοπάτια για να βιώσουν οι ταξιδιώτες τις διακοπές που σχεδίαζαν όλο το δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε.

Η Αμοργός με την  απλότητα και αυθεντικότητα στο περιβάλλον, τα γραφικά χωριά της, τους φιλόξενους άνθρωποι, το παγκοσμίως φημισμένο απέραντο γαλάζιο της  και φυσικά την παράδοση, τον πολιτισμό και τη  γαστρονομία.

Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώσαμε όλοι, όπως ο φόβος, η αγωνία, η ανασφάλεια και ο εγκλεισμός  «θεραπεύονται» με ένα ταξίδι στην Αμοργό για να ζήσουμε υγιείςτο καλοκαίρι που θα μας συνεπάρει!

Ετικέτες: