Η παράταξη "Ενωμένοι για το νησί μας" επαναφέρει το αίτημα για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου

«Να διαφυλάξετε το κύρος του θεσμού»

  • Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:18

Επαναφέρει το αίτημά της για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. του Δήμου Τήνου, "Ενωμένοι για το νησί μας". Υπενθυμίζεται ότι έχουν παρέλθει 3 μήνες από την τελευταία συνδεδρίαση με συμμετοχή και διάλογο των δημοτικών συμβούλων, καθώς οι συνεδριάσεις γίνονται έκτοτε διά περιφοράς. Το αίτημα της παράταξης έχει ως εξής:

  Κύριε Πρόεδρε, 

   Μετά και τα  γεγονότα που εκτυλίχθησαν τις τελευταίες μέρες και οδήγησαν στον τραυματισμό συμπολιτών μας, τα οποία καταδικάζουμε απερίφραστα, επανερχόμαστε για να ζητήσουμε την άμεση Συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου με σκοπό την ενημέρωση μας και την λήψη των κατάλληλων ενεργειών και αποφάσεων, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στο νησί μας.

Κύριε Πρόεδρε, έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από το τελευταίο δελτίο τύπου, μέσα από το οποίο ζητούσαμε την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για όλα τα φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν το νησί μας, αλλά δυστυχώς η Δημοτική αρχή προεξάρχοντος τους Δημάρχου κυρίου Σιώτου κωφεύει και εμμένει στην αντιδημοκρατική στάση της φιμώνοντας το κορυφαίο όργανο του Δήμου μας και  την απουσία Συνεδρίασης του εδώ και μήνες. 

Κύριε Πρόεδρε, απευθυνόμαστε σε εσάς που εκπροσωπείτε έναν θεσμό  που βρίσκεται πάνω από τις Δημοτικές παρατάξεις, να διαφυλάξετε το κύρος του και να κάνετε δεκτό το αίτημα μας για την ενημέρωση τόσο των Δημοτικών Συμβούλων όσο και των πολιτών της Τήνου με  υπεύθυνο τρόπο και όχι μόνο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού Ενωμένοι για το Νησί μας:

Παναγιώτης Κροντηράς

Αρμάος Παντελεήμων        Βέρσαλης Δημήτριος       Γκίζης Νικόλαος

Δενεκαρία Μαρία       Ζαλώνης Ιωάννης       Ξενόπουλος Αντώνιος