Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Σαντορίνη για την πολιτική κατάσταση και τις εκλογές

  • Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:10

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη με θέμα την πολιτική κατάσταση μπροστά στις επικείμενες εκλογές, παρουσιάστηκαν οι θέσεις του ΚΚΕ από τον Θοδωρή Λιάππη, μέλος της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ. Παρουσιάστηκε, επίσης, ο υποψήφιος της Σαντορίνης στο ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο Νομό Κυκλάδων, ο γιατρός Ανδρέας Βλάχος.

"Ο Θ. Λιάππης αναφέρθηκε στα “κριτήρια ψήφου” που πρέπει να έχει ο κάθε εργαζόμενος της χώρας μας, αξιοποιώντας την πείρα του από τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα μας την τελευταία 20ετία, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ και όποιο άλλο ακροδεξιό “δεκανίκι” χρησιμοποίησαν για να πετύχουν “σταθερή “κυβέρνηση”!

Η πολιτική παρέμεινε πάντα η ίδια γιατί το κράτος (τους) έχει συνέχεια : Μνημόνια με χιλιάδες προαπαιτούμενα,υπερφορολόγηση των λαϊκών στρωμάτων και αυτοαπασχολούμενων, μείωση μισθών, ακρίβεια, διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, υποβάθμιση της Εκπαίδευσης κάθε βαθμίδας. Την ίδια στιγμή εκτόξευση των εξοπλισμών (F16, RAFAL)με δεκάδες δισεκατομμύρια, βαθύτερη εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας και αλλού, φοροαπαλλαγές στους εφοπλιστές και στις μεγάλες επιχειρήσεις.

Κάλεσε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους αγρότες και μικρούς επιχειρηματίες, κάθε λαϊκή οικογένεια να απορρίψουν τη λογική του «μικρότερου κακού» και να δυναμώσουν τη φωνή τους και να ψηφίσουν ΚΚΕ.

Κάλεσε τους νέους που ψηφίζουν για πρώτη φορά, να ψηφίσουν αποφασιστικά ΚΚΕ. Να ρίξουν «κόκκινη» ψήφο στο μόνο κόμμα που είνα πάντα και αγωνιστικά δίπλα τους για μια ζωή μα δικαιώματα, μια ζωή που αρμόζει στον 21ο αιώνα.

Ο Α. Βλάχος στην παρέμβασή του, αναφέρθηκε στην απόφασή του να συμπορευτεί με το ΚΚΕ για να ενώσει τις δυνάμεις του ώστε να μπορέσει «να σωθεί για όλους το σήμερα ή έστω το αύριο γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό.». 

Ευχαριστούμε το τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση και την πρόβαλαν από τις ιστοσελίδες τους." 

 

Ετικέτες: