Πάρος - Παροικιά: Επιχείρηση της αστυνομίας για παράνομη κατασκήνωση Ρομά

  • Σήμερα - 15:35

Αστυνομική επιχείρηση εκκαθάρισης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 8 Ιουλίου, στο δημοτικό πάρκινγκ 3 και στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην Παροικία, όπου παρανόμως έχουν κατασκηνώσει Ρομά.

Η συντονισμένη επιχείρηση, στην οποία πήραν μέρος δυνάμεις της αστυνομίας του Α.Τ. Πάρου καθώς και της δημοτικής αστυνομίας, είχε σκοπό την εκκαθάριση των κοινόχρηστων χώρων.

Απομακρύνθηκαν όλα τα παρανόμως τοποθετημένα αντικείμενα και μετά από έλεγχο των αστυνομικών, διαπιστώθηκαν παραβάσεις και βεβαιώθηκαν πρόστιμα.

Η επιχείρηση, έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Χριστόδουλου Μαούνη και με την συνδρομή υπαλλήλων της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας,

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Χριστόδουλος Μαούνης με σχετική δήλωσή του, αναφέρει:

«Παρά την ελλιπή στελέχωση, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας, καθημερινά καταβάλλει μεγάλο αγώνα για να διατηρεί καθαρούς όλους τους δημόσιους χώρους του νησιού μας.

Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, συνεχίζουμε καθημερινά και αδιάλειπτα να είμαστε στο πλευρό του Παριανού πολίτη και επιχειρηματία και προσπαθούμε συνεχώς να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα για το νησί μας».

 

Ετικέτες: