Μήλος και Κίμωλος δείχνουν την “κρυφή” γοητεία τους

  • Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024 - 10:52

Η έγκριτη εναλλακτική ταξιδιωτική εκπομπή «Φτάσαμε» της ΕΡΤ επισκέφθηκε τη Μήλο και την Κίμωλο με σκοπό να αναδείξει τη «κρυφή» γοητεία των νησιών μέσα από το χιούμορ και τη διάθεση του Ζερόμ Καλούτα.

Στην επίσκεψη αυτή τα μέλη του συνεργείου της εκπομπής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον αληθινό τρόπο ζωής των κατοίκων των νησιών , να «μυηθούν» σε ήθη και έθιμα, να ζήσουν εναλλλακτικά, να απολαύσουν το μεγαλείο της φύσης.

Η ενέργεια οργανώθηκε σε συνεργασία της εταιρείας Συμβούλων MTC GROUP και της εταιρείας παραγωγής Dotmov και υλοποιήθηκε με την πολύτιμη βοήθεια της SEAJET και τοπικών παραγόντων και επαγγελματιών (Μικρό Παρίσι,Monacho-folitses Apartments Σάρδη Ευγενία, Εμμανουήλ Κανάς, Μποχώρης - Η καλή καρδιά - Απόστολος Βεντούρης & ΣΙΑ Ο.Ε., Η Αυλή του Σάμπλου - Ελευθέριος Σ. Αντιβάχης,Μελτέμι - Εμμανουήλ Γαλανός,Σάρδης - Θεμιστοκλής Σάρδης, Πρασονήσι - Αντώνιος Ε. Γαλανός,Καλαμίτσι - Στέλιος Βεντούρης, Η παλαιά Αγορά - Ευθύμιος Ε. Γαλανός , Στου Φραγκούλη - Ελένη Καλογιαννίδου ,RAVENTI- Γ & Ν. ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΟΕ ,Ε/Γ - Τ/Ρ - Ευάγγελος Βαμβακάρης, Bay Cruises - Αυγουστής Γαλανός, Domus Litus, Apollon Milos, Ostria Vento)

 

 

Ετικέτες: