Νάξος: Πρόσκληση προς κατόχους voucher για εγγραφή στους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ

  • Σήμερα - 10:25

Οι κάτοχοι voucher κατηγορίας Α2 ή διπλής κατηγορίας (Α1,Β1 και Α2,Β2) και μόνο εφόσον το voucher αυτό αφορά σε παιδιά που συμπληρώνουν την ηλικία των 2,5 ετών μέχρι τις 30/09/24, καλούνται όπως καταθέσουν στο Πρωτόκολλο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την εγγραφή του τέκνου τους στον 1ο και 2ο Παιδικό Σταθμό τα κάτωθι έγγραφα:

1. Αποδεικτικό μοριοδότησης voucher. (H σελίδα στην οποία αναγράφονται τα σχετικά μόρια, την οποία βρίσκετε στην καρτέλα δικαιούχου από την πλατφόρμα της ΕΕΤΑΑ: www.eetaa.gr).

2.Το voucher.

3. Σχετική αίτηση (επισυνάπτεται στην παρούσα).

Επισήμανση: Για όσους επιθυμούν να καταθέσουν voucher και δεν έχουν κάνει αίτηση μέσω Δήμου (τροφεία), απαιτείται επιπλέον η προσκόμιση των εξής δικαιολογητικών:

1. Ιατρικής βεβαίωσης συμπληρωμένης και υπογεγραμμένης από παιδίατρο (Ατομική Κάρτα Υγείας (επισυνάπτεται στην παρούσα).

2. Φωτοαντίγραφου με την πρώτη σελίδα από το βιβλιάριο υγείας του παιδιού και των σελίδων εμβολιασμού, ώστε να φαίνονται τα προβλεπόμενα για την ηλικία του παιδιού εμβόλια.

3. Πιστοποιητικού Οικογενειακής Κατάστασης.

Η κατάθεση γίνεται απαραίτητα με την επίδειξη ταυτότητας ή κάθε άλλου ταυτοποιητικού εγγράφου, καθώς απαιτείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας της/του ωφελούμενης/ου.

• Η κατάθεση των ανωτέρω θα γίνει εντός προθεσμίας: από την Πέμπτη 22 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρες 08.30-14.00.

• Voucher ή συνοδευτικό δικαιολογητικό, που κατατίθεται μετά τη λήξη της ορισθείσας ημερομηνίας και ώρας, θεωρείται εκπρόθεσμο και δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στον Πίνακα Επιλογής νηπίων με voucher.

• Σε έκτακτες περιπτώσεις αδυναμίας κατάθεσης των ανωτέρω διά ζώσης (επειδή λ.χ. ο νόμιμος εκπρόσωπος γονέας/κηδεμόνας βρίσκεται εκτός Νάξου την προαναφερόμενη χρονική περίοδο) και κατόπιν της σύμφωνης γνώμης της Επιτροπής Επιλογής Νηπίων, αυτά δύναται να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σκαναρισμένα ευκρινή αντίγραφα pdf) στο e-mail: irmavrou@naxos.gov.gr.

Προσοχή! Οι κάτοχοι διπλού voucher (Α1, Β1 και Α2, Β2), που το τέκνο τους συμπληρώνει την ηλικία των 2,5 ετών μετά τις 30/09/2024 , παρακαλούνται να προσκομίσουν το voucher τους μετά το πέρας της παρούσας προθεσμίας (μετά τη Δευτέρα 26/08/24), καθώς λόγω ηλικιακού ορίου δεν είναι εφικτό να συμπεριληφθούν στον Πίνακα Επιλογής νηπίων στην παρούσα φάση.

Η Επιτροπή Επιλογής Νηπίων λαμβάνοντας υπόψη τα vouchers που κατατίθενται εμπρόθεσμα θα καταρτίσει ΠΙΝΑΚA ΕΠΙΛΟΓΗΣ VOUCHER μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων που έχει καθορίσει το Δημοτικό Συμβούλιο για κάθε Παιδικό Σταθμό, με σειρά προτεραιότητας και με κριτήριο τον αριθμό μορίων που έλαβε από την ΕΕΤΑΑ η αίτηση συμμετοχής του κάθε ωφελούμενου στη Δράση.

Οι οριστικοί πίνακες (επιλογής ΤΡΟΦΕΙΩΝ, επιλογής VOUCHER, κλπ), που θα περιλαμβάνουν συνολικά τις θέσεις με Voucher και τις θέσεις με Τροφεία, θα αναρτηθούν μετά την Απόφαση έγκρισής τους από το αρμόδιο Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

ΚΔΑΠ

Οι κάτοχοι voucher που επιθυμούν την εγγραφή του τέκνου τους στο ΚΔΑΠ «Οι Μικροί Δημιουργοί» καλούνται όπως καταθέσουν στο Πρωτόκολλο του Δήμου, εντός της ίδιας προθεσμίας με αυτή των Παιδικών Σταθμών, τα κάτωθι έγγραφα:

1.Το voucher.

2. Σχετική αίτηση (επισυνάπτεται στην παρούσα).

ΚΔΑΠΑμεΑ

Σχετικά με το ΚΔΑΠΑμεΑ, η κατάθεση των vouchers για εγγραφές θα γίνει επιτόπου στη Δομή ΚΔΑΠΑμεΑ (Άγιος Θαλέλαιος) μέχρι τη Δευτέρα 26/08/24.