Βρετανική Express: Η Μήλος ιδανικός προορισμός και τον χειμώνα

  • Σήμερα - 11:45

“Η Ελλάδα φιλοξενεί πολλές εκπληκτικές παραλίες, αλλά ένα νησί έχει χαρακτηριστεί ως “μυστικός παράδεισος” ιδανικός για ένα διάλειμμα με ηλιοφάνεια το χειμώνα και αυτό είναι η Μήλος. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εξερεύνηση δημοφιλών σημείων χωρίς να μάχονται τα πλήθη, καθιστώντας ευκολότερο να βυθιστούν στην ομορφιά των τοπίων και της ιστορίας της Ελλάδας, ενώ ο ζεστός αλλά άνετος καιρός είναι ιδανικός για περιηγήσεις στα αξιοθέατα”.

Με αυτό το εγκωμιαστικό άρθρο η βρετανική Express περιγράφει το “Νησί των Χρωμάτων” ως ιδανικό προορισμό ακόμα και το χειμώνα χάρη στην ποικιλία των ενδιαφερόντων του.

Το αφιέρωμα αναφέρεται στην πλούσια ιστορία, τη φυσική ομορφιά και τα μοναδικά γεωλογικά χαρακτηριστικά του, επικαλούμενο αντίστοιχο δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Record της Σκωτίας που επίσης αναφέρει:

“Παρά το μικρό της μέγεθος, η Μήλος είναι ένα νησί εξαιρετικής ομορφιάς. Μια ώρα οδήγησης από βορρά προς νότο αποκαλύπτει μια πληθώρα αξιοθέατων, όπως το ζωντανό ψαροχώρι Κλήμα, το Μεταλλευτικό Μουσείο της Μήλου και μερικές πραγματικά εντυπωσιακές παραλίες. Με θερμοκρασίες που φτάνουν περίπου τους 23 C τον Οκτώβριο και ελάχιστες βροχοπτώσεις, είναι μια ιδανική φθινοπωρινή απόδραση. Το νησί της Μήλου διαθέτει το δικό του αεροδρόμιο, προσφέροντας τακτικές πτήσεις προς την ηπειρωτική Ελλάδα”.

Και στα δύο αφιερώματα υπάρχουν εκτενείς αναφορές στην Πλάκα και τις παραλίες του νησιού, ακόμα και τις λιγότερα γνωστές, όπως η Αγκαθιά, “ένα χρυσό μισοφέγγαρο με ρηχά τιρκουάζ νερά”.

Γνωστή ως «Πρωταθλητής της Σκωτίας», η Daily Record ιδρύθηκε το 1895 και είναι μια εμβληματική σκωτσέζικη εφημερίδα γνωστή σε όλους στη χώρα. Ο αδελφός του τίτλος είναι το Sunday Mail και μαζί αγγίζουν 1,5 εκατομμύρια αναγνώστες κάθε μέρα και 1,1 εκατομμύρια αναγνώστες την Κυριακή.

tourismtoday.gr

Ετικέτες: