Συνάντηση του Χ. Κόκκινου με τον υπουργό Εθνικής Αμύνης, κ. Π. Καμμένο

Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, κ Π Καμμένο, συνόδευσε μετά την επίσκεψη του στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και κατά την αναχώρηση του από το στρατιωτικό αεροδρόμιο των Μαριτσών ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος.

Είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του, αλλά και με το διευθυντή του πολιτικού του γραφείου της Βουλής, τ. βουλευτή του Νομού Λέσβου, κ. Ιωάννη Γιαννέλη, αλλά και με τη στρατιωτική ηγεσία που τον συνόδευε για ζητήματα που αφορούν την επικαιρότητα αλλά και τη περιοδεία του στα νησιά μας.

Κοινή διαπίστωση είναι το υψηλό φρόνημα, η ετοιμότητα και το ηθικό που διακρίνει τις ένοπλες δυνάμεις μας.

Επίσης ο κ. Κόκκινος ζήτησε από τον κ. Καμμένο – που αποδεδειγμένα αγαπάει και στηρίζει τα νησιά μας – να «πιέσει» όλα τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης να στρέψουν τη προσοχή τους και να δώσουν λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας.

Τέλος ο κ. Χ.Κόκκινος παρέδωσε CD στην αποστολή που αναφέρονται στην ιστορία και τον πολιτισμό της Δωδεκανήσου.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος παρέστη σε εκδηλώσεις Εορτασμού της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη Μητέρα Ελλάδα στη Ρόδο (όπου εκπροσώπησε την Κυβέρνηση ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Π. Καμμένος, την ελληνική Βουλή η Πρόεδρος της, κα Ζ. Κωνσταντοπούλου και την αξιωματική αντιπολίτευση ο βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μ. Κόνσολας) και όχι στο νησί της Κω όπως είχε προγραμματίσει. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τον απόπλου του πλοίου το πρωί του Σαββάτου της 7ης Μαρτίου για το νησί του Ιπποκράτη.