Από τη Σίφνο εκπέμπει... η νέα συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου

Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε η νέα συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στην Απολλωνία της Σίφνου, όπου και είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί το νέο ραντεβού των περιφερειακών συμβούλων με δεκαπέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη. 

Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις δέκα το πρωί και μεταξύ των θεμάτων που έχουν τεθεί προς συζήτηση είναι και το θέμα των ταμειακών διαθέσιμων της Αυτοδιοίκησης, για το οποίο αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ομόφωνα αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΑΙ να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) κατά της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης. 

Πέραν αυτού, στην ημερήσια διάταξη έχει συμπεριληφθεί και η ιεράρχηση των θεμάτων των νησιών Σίφνου, Σερίφου και Κιμώλου, καθώς επίσης ο προγραμματισμός έκτακτου προσωπικού προσλήψεων για το 2015, αλλά και η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την ΚΟΙΝΣΕΠ Ασκληπειάδες  για το έργο "Έρευνα αποτύπωσης συνθηκών διαβίωσης και αναγκών ατόμων με αναπηρία στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου". 

Διευκρινίζεται πως, δεν είναι εφικτή η live μετάδοση της σημερινής συνεδρίασης από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.