Σπουδαία διάκριση για το τυροκομείο "Ζοζεφίνος" στα Mediterranean Taste Awards 2020
- Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020 - 11:12
Σπουδαία, πολλαπλή διάκριση και βράβευση για το Τυροκομείο "Ζωζεφίνος" στον Διαγωνισμό "Mediterranean Taste Awards 2020".
Η Διεύθυνση Πρωτογενή Τομέα και ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης θέλοντας να εκφράσουν την ικανοποίηση τους για τις επιτυχίες των παραγωγών της Σύρου και του Ν. Αιγαίου απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή.
Ακολουθεί αυτούσια.
«Σας συγχαίρουμε για την κατάκτηση των βραβείων σας στον Διαγωνισμό “Mediterranean Taste Awards 2020”, όπως αυτά αναφέρονται:
Βραβείο Platinum Κατηγορία Quality
1. Τυρί Σαν Μιχάλη (ΠΟΠ)– Στέφανος Βακόνδιος Τυροκομείο «Ζωζεφίνος»/Σύρος
2. Παξιμάδι τομάτα και ρίγανη- Το ντουλάπι της γιαγιάς/Τήνος
Βραβείο Gold Κατηγορία Quality
1. Κρασοτύρι Κω (ΠΓΕ) - Γιάννου Παναγιώτης Μονοπρόσωπη ΙΚΕ/Κως
2. Γραβιέρα Τρίπτυχο Σύρου- Στέφανος Βακόνδιος Τυροκομείο «Ζωζεφίνος»/Σύρος
3. Γραβιέρα Νάξου (ΠΟΠ)-Πιτταράς Νικόλαος Εμμ./Νάξος
4. Γραβιέρα Νάξου (ΠΟΠ) 12μηνης ωρίμανσης -Πιτταράς Νικόλαος Εμμ./Νάξος
5. Παξιμάδι με ελιά και ρίγανη- Το ντουλάπι της γιαγιάς/Τήνος
Βραβείο Silver Κατηγορία Quality
1. Ελαιόλαδο «Natura Rodos»- Σταύρος Γεώργιος Κάλλας O.E./Ρόδος
2. EnΚardia Traditional Extra Virgin Olive Oil- Σταύρος Γεώργιος Κάλλας O.E./Ρόδος
3. Κατσικίσια Γραβιέρα Κώτικη- Γιάννου Παναγιώτης Μονοπρόσωπη ΙΚΕ/Κως
4.Γρονθοτυράκι με Ρίγανη(Βολάκι250gr)Στέφανος Βακόνδιος Τυροκομείο «Ζωζεφίνος»/ Σύρος
5. Γρονθοτυράκι -Στέφανος Βακόνδιος Τυροκομείο «Ζωζεφίνος»/Σύρος
6. Μυζήθρα Γλυκιά Νάξου- Πιτταράς Νικόλαος Εμμ./Νάξος
7. Ξινοτύρι Φρέσκο Νάξου- Πιτταράς Νικόλαος Εμμ./Νάξος
8. Αγκινάρα σκορδαλιά- Το ντουλάπι της γιαγιάς/Τήνος
9. Το ορεκτικό της Κατερίνας- Το ντουλάπι της γιαγιάς/Τήνος
Βραβείο Silver Κατηγορία Innovation
1. Αγκινάρα σκορδαλιά- Το ντουλάπι της γιαγιάς/Τήνος
2. Το ορεκτικό της Κατερίνας- Το ντουλάπι της γιαγιάς/Τήνος
Βραβείο Bronze Κατηγορία Quality
1. Alexandros Olive Grove-Αλέξανδρος Πασσάλης /Ρόδος
Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, αποτελεί μεγάλη πηγή αισιοδοξίας το γεγονός ότι οι παραγωγοί των νησιών μας παραμένουν πιστά προσηλωμένοι στην διατήρηση της υψηλής ποιότητας των τοπικών προϊόντων τους, αξιοποιούν ευκαιρίες εξωστρέφειας, ανάδειξης και προώθησης της εξαιρετικής δουλειάς τους, στοχεύουν ψηλά και κατακτούν επάξια αξιόλογες βραβεύσεις.
Η τυποποίηση των προϊόντων μας, η μεταποίηση και η διατήρηση της υψηλής διατροφικής τους αξίας, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την τοπική γαστρονομική παράδοση, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές για την διασύνδεση του τουριστικού προϊόντος με τον πρωτογενή τομέα.
Η Περιφέρεια παραμένει πάντα δίπλα σας ως αρωγός και υποστηρικτής της μεγάλης σας προσπάθειας".
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Διαβάστε ακόμα
- Μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΝΠΕ ο Γ. Χατζημάρκος
23 Νοε. 2024 - 10:47 - Γιώργος Χατζημάρκος: Ιστορικής σημασίας για το μέλλον των νησιών η σύσταση του Ταμείου Απανθρακοποίησης
22 Νοε. 2024 - 16:55 - Στην Αλεξανδρούπολη ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτης στο συνέδριο της ΕΝΠΕ
18 Νοε. 2024 - 15:06 - Εγκρίθηκε και εκδόθηκε το ΦΕΚ του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
18 Νοε. 2024 - 8:27 - Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για την Παγκόσμια Ημέρα Ομφαλικού Αίματος
16 Νοε. 2024 - 10:14