Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην 8η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ

  • Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:22

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της πολιτικής ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετάσχει στην 8η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα πραγματοποιηθεί 4-6 Φεβρουαρίου 2022 στο Mediterranean Exhibition Center (MEC Παιανίας), στην Αθήνα.

Η Περιφέρεια θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή των τοπικών προϊόντων της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχει τη δυνατότητα σύναψης των πλέον συμφερουσών συμφωνιών για τους παραγωγούς της, δίνοντας τους την ευκαιρία να καλλιεργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό και τους επιχειρηματίες του χώρου, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εξαγωγική τους δραστηριότητα.  

Για το λόγο αυτό η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προτίθεται να συμμετάσχει στην 8η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς της Περιφέρειας να παρουσιάσουν τα μοναδικά τους προϊόντα και να στοχεύσουν σε νέες αγορές.

Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ. ή επιθυμούν να συμμετέχουν στη ψηφιακή Έκθεση, να το δηλώσουν έως την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της περιφέρειας 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 

• 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και

 2281082380 κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

Ετικέτες: