Κοπή πίτας για τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στη Σύρο παρουσία του Περιφερειάρχη, Γ. Χατζημάρκου

Πολιτικό προσωπικό και υπάλληλοι ενωμένοι για την πρόοδο του Ν. Αιγαίου

  • Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου, 2023 - 14:57

Τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου αναφορικά με την "πολύτιμη δουλειά" τους ευχαρίστησε ο περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο πλαίσιο μίας λιτής γιορτής για την κοπή της πίτας στη Σύρο, στο κτίριο της πλατείας Τσιροπινά. 

Ο ίδιος μετέβη στη Σύρο και πλαισιωμένος από τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη, Μάρκο Δαδάο απηύθυνε ευχές προς όλους τους υπαλλήλους για το νέο έτος. 

Κατά τη διάρκεια μίας σύντομης αναδρομής στα πεπραγμένα της ΠΝΑΙ, ο κ. Χατζημάρκος μίλησε για το δύσκολο έργο που έφεραν εις πέρας - από κοινού -  πολιτικό προσωπικό και υπάλληλοι στο νησιωτικό χώρο του Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να υπάρξει ευημερία σε μία γεωγραφική περιοχή που δοκιμάζεται από πολλές δυσκολίες, την ίδια στιγμή που αγωνίζεται και διατηρεί υψηλά τον πήχη του τουρισμού. 

Ο Γιώργος Χατζημάρκος ευχαρίστησε το προσωπικό για τη δουλειά του όλα τα τελευταία χρόνια, απέναντι σε διαδοχικές κρίσεις, με κυριότερη την υγειονομική και κατ΄ επέκταση την οικονομική. 

Σύμφωνα με όσα εξήγησε, σε κάθε πρόκληση υπάρχει και μία ευκαιρία και σε αυτή την κατεύθυνση, υπογράμμισε πως θα συνεχίσει να πορεύεται η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου. 

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λεονταρίτης επεσήμανε πως η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει τα αιτήματα των υπαλλήλων για στελέχωση και μετακινήσεις, ευχαριστώντας και ο ίδιος το προσωπικό για την καθημερινή δουλειά του. Τέλος, ευχές απηύθυνε και ο κ. Δαδάος.