Δήμος Σύρου - Ερμούπολης

Από 20 Ιουνίου εισιτήριο στα mini bus

Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης ανακοινώνει ότι από το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου, ξεκινά η υποχρεωτική ακύρωση εισιτηρίου στα αστικά λεωφορεία που εκτελούν τα δρομολόγια προς Άνω Σύρο, Βροντάδο, Δήλι και Καμίνια.

 

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, υπενθυμίζεται ότι "η διαδρομή "κορμός" ανάμεσα στο πάρκινγκ (Μαρινόπουλος) και στη Δόξα παραμένει δωρεάν, χωρίς εισιτήριο. Τα εισιτήρια δεν θα είναι διαθέσιμα εντός των λεωφορείων και οι επιβάτες θα πρέπει να έχουν φροντίσει να τα προμηθευτούν πριν την επιβίβασή τους από τα παρακάτω σημεία διάθεσης: (α) τα Ταμεία του Δήμου και (β) περίπτερα, επιχειρήσεις ψιλικών κλπ..

Με την ευκαιρία καλούνται όλες οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες (περιπτερούχοι, ιδιοκτήτες καταστημάτων ψιλικών και άλλων συναφών καταστημάτων τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις περιοχές που εξυπηρετούν τα αστικά λεωφορεία) να προσέλθουν από Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Ταμείο του Δήμου (Δημαρχείο Ερμούπολης) προκειμένου να προμηθευτούν δεσμίδες με εισιτήρια (με την έκπτωση που έχει καθοριστεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου), ώστε με τη σειρά τους να τα  μεταπωλήσουν στους πελάτες τους - επιβάτες.".