Παρουσίαση του marketing plan για την τουριστική προβολή της Σύρου

  • Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, 2015 - 17:43

Ανακοίνωση σχετικά με την παρουσίαση του Marketing Plan για την τουριστική προβολή της Σύρου από την εταιρεία Gnomi - Draft εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης.

Η σημερινή παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή του Διευθυντή, κ. Γιώργου Βακόνδιου, και εξειδικευμένων στελεχών της.

"Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, παρουσιάστηκαν οι άξονες, οι στόχοι, οι δράσεις και ο προϋπολογισμός τους, για την προβολή της Σύρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις αγορές – στόχους, που ενδιαφέρουν τη Σύρο, με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, στην υιοθέτηση και εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων τεχνολογιών, online και internet marketing, καθώς και σε λοιπές προωθητικές δράσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Γιώργο Βακόνδιο και την εταιρεία του για την εξαιρετική μελέτη, που μας παρουσίασαν, η οποία υπενθυμίζουμε ότι εκπονήθηκε χωρίς κόστος, αποτελώντας προσφορά για το Δήμο μας".