Δήμος Σύρου - Ερμούπολης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη Γενικού Γραμματέα

  • Πέμπτη, 1 Μαρτίου, 2018 - 14:33

Επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης για την πρόσληψη του κ. Αλέξη Τσιαντή στη θέση του Γενικού Γραμματέα και την ανάληψη των καθηκόντων του:

Τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης αναλαμβάνει από σήμερα, 1η Μαρτίου 2018, ο κ. Αλέξης Τσιάντης, κατόπιν της έκδοσης του σχετικού ΦΕΚ για την πρόσληψή του.

Ο κ. Τσιάντης, απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και πολυετή εμπειρία από τη θέση του Διευθυντή του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, αποτελεί από εδώ και στο εξής έναν πολύτιμο συνεργάτη του Δήμου μας. Σε συνεργασία με τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς προϊσταμένους του Δήμου, θα επιδιώξει την παραγωγή του καλύτερου δυνατού έργου και τον αποδοτικότερο συντονισμό για την υλοποίηση των οραμάτων και των στόχων της Δημοτικής Αρχής.

Οι γνώσεις του σε θέματα διοίκησης στο δημόσιο τομέα, η πολύτιμη εμπειρία του στο σχεδιασμό και την επίβλεψη της υλοποίησης των στρατηγικών και επιχειρησιακών σχεδίων και συγχρηματοδοτούμενων έργων, καθώς και οι συντονιστικές του ικανότητες με στόχο την επίτευξη υψηλού επιπέδου αποτελεσματικότητας, αποτελούν τα εχέγγυα για την παραγωγικότερη, ομαλότερη και απρόσκοπτη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου μας.

Ευχόμαστε στον κ. Τσιάντη καλή αρχή με δύναμη, υπομονή και επιμονή και είμαστε πεπεισμένοι ότι η παρουσία του θα δώσει νέα ώθηση στο έργο της Δημοτικής Αρχής.