Μήνυμα για το 2022 από την παράταξη "Πρώτα η Σύρος"

  • Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:56

Αγαπητές συνδημότισσες,
Αγαπητοί συνδημότες,

  Υποδεχόμαστε το νέο έτος με αισιοδοξία και ελπίδα, αλλά και με την διάθεση να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, προκειμένου να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε περισσότερα για τον τόπο μας. 
  Το 2021 αποδείχθηκε μια χρονιά άνιση για να την αντιμετωπίσουμε, σε σχέση με την πανδημία αφού παρά τις ευχές που κάναμε τέτοια εποχή, παρά τις προσδοκίες με τις οποίες ξεκινούσαμε τη χρονιά, η υγειονομική λαίλαπα συνέχισε να κυριαρχεί. Εφόσον το 2022 φανεί το ίδιο δύσκολο, έστω και στο ξεκίνημά του, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να το βάλουμε κάτω. Δεν έχουμε άλλο δρόμο, διότι το σωστό δεν θα συμβεί μόνο του. Το σωστό είναι υπόθεση όλων μας κι όλοι οφείλουμε να παλέψουμε προς την κατεύθυνση αυτή.
   Το 2022, καλούμαστε να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς τα εμπρός, ώστε να βάλουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον, για τα παιδιά μας, τις νέες και τους νέους μας.
 Η χρονιά που ξεκινάει ας γίνει η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής πορείας, με ειρήνη, αγάπη, ανθρωπιά, αλληλεγγύη, συλλογική δράση και συνεργασία. 
  Οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα μέλη της Δημοτικής μας Παράταξης, ευχόμαστε στους απανταχού Συριανούς και Συριανές υγεία, χαρά, οικογενειακή ζεστασιά, κοινωνική αλληλεγγύη και δύναμη για το μέλλον.
  Χρόνια Πολλά! Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2022!
    
      ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ –ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
         «ΠΡΩΤΑ Η ΣΥΡΟΣ»

 

 

Ετικέτες: