Δήμος Σύρου - Ερμούπολης: Χωρίς ανατροπές η εκλογή προεδρείων Δ.Σ. και Επιτροπών

  • Κυριακή, 9 Ιανουαρίου, 2022 - 12:03

Καμία αλλαγή δεν προέκυψε στα πρόσωπα που απαρτίζουν το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της προβλεπόμενης διαδικασίας που ακολουθήθηκε πιστά από τους αιρετούς. 

Ειδικότερα, στη θέση του προέδρου παραμένει ο Γιάννης Κεράνης, ενώ αντιπρόεδρος συνεχίζει ο Δομένικος Σαγκινέτος και γραμματέας η Μαρία Καζαντζάκη. 

Επιπλέον, σήμερα, βάσει τη ισχύουσας νομοθεσίας έγινε και η εκλογή των μελών που απαρτίζουν την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. 

Πρόεδρος της Οικονομικής παραμένει ο Γιάννης Πιταούλης με απόφαση Δημάρχου ενώ σε αυτήν συνεχίζουν οι Νίκος Φωτεινιάς, Μηνάς Αληφραγκής, Κανδιώ Μαραγκού και Παναγιώτης Κουταβάς. Από τη μείζονα μειοψηφία συμμετέχουν οι Αλέξης Αθανασίου και Γιώργος Δούναβης. 

Όσον αφορά την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, πρόεδρος με απόφαση του Νίκου Λειβαδάρα παραμένει ο Νίκος Φωτεινιάς ενώ σε αυτήν συμμετέχουν ακόμη οι Μηνάς Αληφραγκής, Παναγιώτης Κουταβάς, Αλίκη Λεονταρίτη και Γιάννης Βρούτσης. Τα τακτικά μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης είναι ο Νικήτας Γρυπάρης και ο Νίκος Σκευοφύλαξ.