Πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου στάθμευσης στο “Νησάκι”

  • Παρασκευή, 8 Ιουλίου, 2022 - 06:15

Πρώτη ημέρα εχθές εφαρμογής του μέτρου απαγόρευσης εισόδου στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης στην περιοχή «Νησάκι», από 06:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. κάθε μέρα εκτός Κυριακής και αργιών, το οποίο και θα ισχύσει έως και την 31/08/2022.

Πολλές οι κατειλημμένες θέσεις στο parking πριν από τις 10:00 το πρωί, με πολλούς “πονηρίδηδες” να περνάνε από τον πίσω δρόμο και ανεβαίνοντας το κρηπίδωμα να σταθμεύουν πριν την ώρα ανοίγματος, σε σημείο όπου αφαιρέθηκαν τα απαγορευτικά κολωνάκια.

Εκτός αυτών των “έξυπνων” - που πάντα θα υπάρχουν - και με την επίβλεψη της επιβολής του μέτρου από λιμενικούς, καθώς αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα του Λιμεναρχείου Σύρου, στον χώρο στάθμευσης υπήρχαν αρκετές ελεύθερες θέσεις, τις ώρες που κατά την προγενέστερη κατάσταση ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Αυτό επιτρέπει σε όσους επιχειρούν να κατέβουν στην Ερμούπολη να μην αντιμετωπίζουν το γνωστό πρόβλημα εξεύρεσης χώρου στάθμευσης, με την ροή των οχημάτων εντός του χώρου parking να είναι συνεχής και να δίνεται έτσι η δυνατότητα απρόσκοπτης εξυπηρέτησης τους.