Στην κάλπη η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων, Ανθή Χαλκιά

  • Κυριακή, 21 Μαΐου, 2023 - 12:49

Με αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών προσήλθε στην κάλπη η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία, Ανθή Χαλκιά, η οποία άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο 1ο Γυμνάσιο Σύρου, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κυκλάδων της Ν.Δ., Χρήστο Καφτηράνη, τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Σύρο, Στάθη Μπαρμπούνη και άλλα κομματικά μέλη, η ίδια σε συνέχεια της περιοδείας που έκανε σε εκλογικά τμήματα του νησιού, έφτασε στο σχολικό συγκρότημα των Γυμνασίων και ψήφισε στο 255 εκλογικό τμήμα.

Η ίδια συνομίλησε σε ευχάριστο κλίμα με τους πολίτες που ήταν στο σχολικό συγκρότημα, ενώ έλαβε και ευχές για τη συμμετοχή της στις εκλογές. 

Αμέσως μετά, προέβη σε δήλωση.

“Ευχαριστώ που είστε εδώ κοντά μας. Νιώθω περήφανη γιατί ως Κυκλαδίτισσα βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά και ως γυναίκα. Θέλω να προτρέψω τον κόσμο, ώστε με καθαρή σκέψη και καθαρό μυαλό να κρίνει και να συγκρίνει το έργο που έχει γίνει την τελευταία τετραετία και να δώσει την ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσουν το έργο που αρχίσαμε το 2019. Πραγματικά αξίζει. Πάμε δυνατά, πάμε σταθερά, πάμε μπροστά για τη νίκη.”, ανέφερε η κα Χαλκιά, εκφράζοντας την ικανοποίησή της μέχρι εκείνη τη στιγμή για την προσέλευση του κόσμου στις κάλπες για τις εθνικές εκλογές.