Σύρος: Τοποθετήθηκαν ναυαγοσώστες και εξοπλισμός για ΑΜΕΑ στις παραλίες

  • Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023 - 10:21

Πανέτοιμες… ώστε να υποδεχθούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σύρου είναι οι παραλίες του νησιού, αφού εγκαίρως σε αυτές τοποθετήθηκαν ναυαγοσώστες καθώς και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για την εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ.

Ειδικότερα, στις πολυσύχναστες παραλίες ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης κατάφερε να εξασφαλίσει από αρχές Ιουνίου την απαιτούμενη παρουσία ναυαγοσωστών, έχοντας “τρέξει” άμεσα τον διαγωνισμό, ενώ επιπλέον, σε συνεννόηση με αρμόδια εταιρεία, προέβη στην εγκατάσταση των seatrack ώστε να μπορούν να απολαύσουν τα μπάνια τους στη θάλασσα, οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης.

Παράλληλα, μετά από τον καθαρισμό των παραλιών του νησιού από τους ανθρώπους της Υπηρεσίας Καθαριότητας, οι επιχειρηματίες που νοίκιασαν χώρους σε αυτές μετά από τις σχετικές διαδικασίες, έχουν αναπτύξει τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες προκειμένου να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους λουόμενους.

Η Σύρος είναι έτοιμη να υποδεχθεί επίσημα το καλοκαίρι, με μοναδική εκκρεμότητα να αποτελεί πως θα πρέπει να συμμαχήσει και ο καιρός.