Ανθή Χαλκιά: “Οι Έλληνες θέλουν μία αυτοδύναμη κυβέρνηση για να μπορέσουμε να κάνουμε βαθιές τομές”

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τις 11 το πρωί στα Γυμνάσια της Σύρου, η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία, Ανθή Χαλκιά.

Εξερχόμενη από το εκλογικό της τμήμα, η κα, Χαλκιά προέτρεψε τους πολίτες να συμμετάσχουν και σε αυτή την εκλογική διαδικασία, τονίζοντας ότι “h κάλπη είναι άδεια και πρέπει να την γεμίσουμε ξανά από την αρχή, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ότι οι Έλληνες θέλουν μία αυτοδύναμη κυβέρνηση για να μπορέσουμε να κάνουμε βαθιές τομές, αλλά και να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε το2019 με ορίζοντα το 2027”.

Αναφορικά με τα χρόνια ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Κυκλαδίτες, η κα. Χαλκιά δήλωσε στην “Κοινή Γνώμη” πως “θέλουμε μία δυνατή κυβέρνηση η οποία θα πραγματοποιήσει τις αλλαγές που ο τόπος έχει ανάγκη. Αναμφίβολα η νησιωτικότητα έχει κάποια προβλήματα που διαφέρουν από την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, έχουν γίνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, ωστόσο θα πρέπει να στηριχθούν περισσότερο τομείς όπως η Υγεία και οι μεταφορές και ελπίζουμε η νέα κυβέρνηση να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση”.