Χρήστος Καφτηράνης: “Μία μεγάλη νίκη για τη Νέα Δημοκρατία”

  • Κυριακή, 25 Ιουνίου, 2023 - 22:17

Ενθουσιασμός για το εκλογικό αποτέλεσμα επικρατούσε το βράδυ της Κυριακής στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Σύρο.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κυκλάδων του κόμματος, Χρήστος Καφτηράνης έκανε λόγο για μία μεγάλη νίκη για την γαλάζια παράταξη, τονίζοντας πως “είναι για εμάς σήμερα ακόμα μία σημαντική ημέρα, καθώς επιβεβαιώθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, είναι μία μεγάλη νίκη για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία δίνει μας δίνει την αυτοδυναμία. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλους τους συμπολίτες μας, που για ακόμα μία φορά μας έδωσαν στο νομό Κυκλάδων ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, από τα μεγαλύτερα σε όλη την επικράτεια”.

Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία πήρε και τις τέσσερις βουλευτικές έδρες στο νομό Κυκλάδων.
“Βέβαια, ζούμε και ένα πρωτόγνωρο γεγονός, να έχουμε τέσσερις βουλευτές στο νομό Κυκλάδων, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον νεοεκλεγέντα βουλευτή, Μάρκο Καφούρο, ο οποίος συμπληρώνει την προηγούμενη τριάδα και αυτό σίγουρα το οφείλουμε στους συμπολίτες μας”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως σημείωσε, η εμπιστοσύνη αυτή των πολιτών γεννά και μεγαλύτερες ευθύνες στους τέσσερις Κυκλαδίτες βουλευτές του κόμματος.

“Το αποτέλεσμα που μας έδωσαν οι Κυκλαδίτες σίγουρα γεννά σε εμάς μεγάλες ευθύνες. Οι τέσσερις βουλευτές της ΝΔ θα αγωνιστούν για τα προβλήματα των νησιών και θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην εμπιστοσύνη των πολιτών, κάνοντας ότι είναι δυνατόν για καλύτερα αποτελέσματα αναφορικά με τα νησιά μας” δήλωσε ο κ. Καφτηράνης.

Αναφορικά, τώρα, με την είσοδο δύο κομμάτων της ακροδεξιάς στη Βουλή, επισήμανε ότι “πρόκειται για κόμματα, ειδικά οι Σπαρτιάτες που ιδρύθηκαν την τελευταία στιγμή, θεωρώ ότι σε μία τέτοια δύσκολη συγκηρία όπου δεν υπήρχε ισχυρή αντιπολίτευση και αυτό το βλέπουμε από τα ποσοστά που συγκέντρωσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ο κόσμος οδηγήθηκε προς τα μικρά κόμματα, γι’ αυτό και έχουμε μία οκτακομματική Βουλή”.