Ευχαριστήριο πένθους της οικογένειας του Φώτη Ξαγοράρη

  • Πέμπτη, 20 Ιουλίου, 2023 - 13:04
  • /   Eνημέρωση: 20 Ιουλ. 2023 - 19:54

Ευχαριστήρια ανακοίνωση απέστειλε η οικογένεια του πρώην δημάρχου Άνω Σύρου, Φώτη Ξαγοράρη, ευχαριστώντας όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην οδύνη τους από την δυσαναπλήρωτη απώλειά του.

Διαβάστε αναλυτικά το ευχαριστήριο:

Βαθύτατα συντετριμμένοι από την οδύνη μας για τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας Φώτη Ξαγοράρη, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στην αδόκητη και δυσαναπλήρωτη απώλειά του. Τα ειλικρινή λόγια βαθιάς εκτίμησης προς το πρόσωπό του, η απερίφραστη αναγνώριση του έργου και της προσφοράς του, στην αυτοδιοίκηση και στην κοινωνία της Σύρου μας συγκίνησαν βαθιά.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα των φίλων, συναδέλφων και συνεργατών του και η συγκινητική πάνδημη παρουσία των συμπολιτών μας στην εξόδιο ακολουθία μας πρόσφερε τεράστια παρηγοριά.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι κατέθεσαν στεφάνια ή έκαναν δωρεές στη μνήμη του, καθώς και όλους όσοι στάθηκαν στο πλάι μας από την πρώτη στιγμή, ,απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας, επισφραγίζοντας κατ' αυτό τον τρόπο την εκτίμηση και το σεβασμό που έτρεφαν στο πρόσωπο και την ιστορία του.

Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Καθολικό Επίσκοπο Σύρου π. Πέτρο Στεφάνου για την τιμή που επεφύλαξε στον εκλιπόντα και στην οικογένειά μας, με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή του στην Εξόδιο Ακολουθία .

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα εστίασης του Κινίου και ιδιαίτερα το Εστιατόριο Αλλού Γυαλού, το Thalassa Beach Bar και το μεζεδοπωλείο αερικό που η καθεμία επιχείρηση με το δικό της τρόπο ξεχωριστά, συμμετείχε και συμπαραστάθηκε στο πένθος μας

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όσα από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. τίμησαν το πρόσωπο του εκλιπόντος και στάθηκαν με διακριτικότητα δίπλα στην οικογένεια του.

Ο πολυαγαπημένος μας, Παππούς, πατέρας και σύζυγος, ήταν πάντα πρόσχαρος, ευγενής, με ειλικρινή σεβασμό και ενδιαφέρον για όλους. Αγάπησε τη Σύρο πολύ και εργάστηκε με ζήλο και ανιδιοτελή διάθεση για τα προβλήματά της. Πάνω από όλα όμως αγάπησε και αφοσιώθηκε στην οικογένεια του, τα εγγόνια τα παιδιά του και την σύζυγο , που λάτρευε!

Θα θυμόμαστε πάντοτε την καλοσύνη της καρδιάς του, τη γενναιοδωρία της ψυχής του, την αφοσίωση στις αρχές και τις αξίες του, τη γνησιότητα του χαρακτήρα του και την πηγαία χαμογελαστή διάθεση για εθελοντισμό, προσφοράς στα κοινά και την ζωή!

Ο ξαφνικός χαμός του πολυαγαπημένου μας αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις ζωές μας. Μόνη μας παρηγοριά η αγάπη και η εκτίμηση που είδαμε να εκφράζονται από όλους προς το πρόσωπό του.

Με τις θερμότατες ευχαριστίες μας

Η οικογένεια του Φώτη Ξαγοράρη