“Αναγέννησί μας”: Συνάντηση με το ΔΣ του Σκοπευτικού Ομίλου Σύρου

  • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:23

Στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού Ομίλου Σύρου στο «Ευμορφοπούλειο Κατασκηνωτικό Κέντρο Προσκόπων» στο Βήσσα Σύρου, βρέθηκαν την Τετάρτη ο υποψήφιος δήμαρχος Σύρου- Ερμούπολης, Αλέξανδρος Αθανασίου και υποψήφιοι - υποψήφιες του συνδυασμού “ Αναγέννησί μας”, όπου είχαν συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου.

Σε πολύ φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τα προβλήματα αλλά και τους στόχους του αθλητικού σωματείου, του οποίου βασικό μέλημα είναι η δημιουργία καλύτερων χώρων στέγασης και άθλησης των μελών του και η ενδυνάμωση της διάδοσης του αθλήματος και των ωφελημάτων της σκοποβολής για κάθε ηλικία.

Ο κ. Αθανασίου, δεσμεύτηκε εφόσον εκλεγεί, για μέγιστη συνεργασία, προκειμένου μεταξύ άλλων, να δημιουργηθεί το υπαίθριο σκοπευτήριο πήλινου στόχου, σε οικόπεδο που ήδη νοικιάζει εδώ και αρκετό καιρό ο Σύλλογος για το σκοπό αυτό, στην Απάνω Μεριά, ενώ παράλληλα, συμφωνήθηκε να γίνει από κοινού, διερεύνηση και επιλογή του καταλληλότερου δημοτικού χώρου/ακινήτου ώστε να λειτουργήσει σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, κλειστό προπονητήριο αεροβόλου όπλου στόχου.

Η εύρυθμη λειτουργία του Σκοπευτικού Ομίλου σε αυτούς τους χώρους, η αύξηση των μελών του αθλητικού σωματείου και των ενδιαφερομένων για το άθλημα καθώς και η δυνατότητα πραγματοποίησης αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων πανελλήνιας αλλά και διεθνούς εμβέλειας, αναμφίβολα θα συμβάλουν στην ενδυνάμωση της κυκλικής οικονομίας του νησιού και της προσέλκυσης της συγκεκριμένης κατηγορίας αθλητικού τουρισμού για τη Σύρο.