Το πρόγραμμα του συνδυασμού "με σχέδιο για τη Σύρο"

  • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:25

Επτά κεντρικούς άξονες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του συνδυασμού "με σχέδιο για τη Σύρο", με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Άρη Ρώτα, το οποίο δόθηκε σήμερα Τρίτη στη δημοσιότητα και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “ανταποκρίνεται σε όλα τα πεδία που απασχολούν τους πολίτες. Σχεδιασμένο σήμερα για το αύριο και για το μέλλον των παιδιών μας”..

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συνδυασμού:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το πρόγραμμα του συνδυασμού "με σχέδιο για τη Σύρο", με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Άρη Ρώτα.

Ένα πρόγραμμα που εκπονήθηκε μετά από επισταμένη μελέτη και επιστημονική προσέγγιση όλων των θεμάτων που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα Δημοτική Αρχή.

Ένα πρόγραμμα για το οποίο κάποιοι θεώρησαν ότι δεν το δίνουμε στη δημοσιότητα, εξαιτίας της έλλειψης προγραμματικού λόγου. Αντίθετα, οι ομάδες κατάρτισής του εργάστηκαν με υπευθυνότητα, μεθοδικότητα, επαγγελματισμό, αλλά και όραμα, ώστε να παρουσιάσουν στο δημότη της Σύρου θέσεις τεκμηριωμένες και απολύτως εφαρμόσιμες, είτε μέσω ίδιων πόρων είτε μέσω κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων. Γιατί εμείς έχουμε μάθει να βάζουμε τον πήχη ψηλά!

Ένα πρόγραμμα που περιέχει προτάσεις που πρώτη φορά "πέφτουν στο τραπέζι". Προτάσεις ρεαλιστικές και καινοτόμες. Προτάσεις που οραματίζονται και σχεδιάζουν ένα διαφορετικό νησί. Προτάσεις που έχουν ως κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Ένα πρόγραμμα που απαιτεί στην εφαρμογή του ένα μείγμα έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών και νέων ανθρώπων, που έχουν ενθουσιασμό και όρεξη για προσφορά στον τόπο τους.

Ένα πρόγραμμα με επτά (7) κεντρικούς άξονες που, ανταποκρίνεται σε όλα τα πεδία που απασχολούν τους πολίτες. Σχεδιασμένο σήμερα για το αύριο και για το μέλλον των παιδιών μας.

Σας καλούμε να το μελετήσετε προσεκτικά, να το αξιολογήσετε και να αποφασίσετε.

Έχουμε εμπιστοσύνη σε σας...ότι την Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου θα επιλέξετε για τη Σύρο μας πορεία ανάπτυξης, αλλαγής και δυναμικής διεκδίκησης και θα μας δώσετε τη νίκη από την 1η Κυριακή!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ