Σύρος: Εθελοντική αιμοδοσία από τον συνδυασμό “Αναγέννησί μας”

  • Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023 - 13:20

Σε εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, καλεί τους κατοίκους της Σύρου ο συνδυασμός “Αναγέννησί μας”.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Με αγάπη και διάθεση προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας αλλά και με στόχο την περαιτέρω παρακίνηση και ευαισθητοποίηση της συριανής κοινωνίας πολιτών, οι οποίοι έχουν αποδείξει πως διαθέτουν ευαισθησίες και ενσυναίσθηση, ο επικεφαλής και όλη η ομάδα υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, στηρίζει την εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του συνδυασμού «Αναγέννησί μας», τις προσεχείς ημέρες.

Όσες συριανές συμπολίτισσες και όσοι συριανοί συμπολίτες ενδιαφέρονται, μπορούν να κλείσουν το «ραντεβού τους με τη ζωή» σε απευθείας επικοινωνία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, στο τηλέφωνο: 22813- 60 633.

Με την ευχή να συμμετέχουμε όσες και όσοι περισσότεροι μπορούμε, σας ευχαριστούμε θερμά για την προσοχή σας, ανταπόκριση και συμμετοχή σας, σε αυτή την πράξη αγάπης και ενδιαφέροντος για το συνάνθρωπο”.