“Αναγέννησί μας”: Σε Άνω Σύρο και Ποσειδωνία θα βρεθεί ο Αλέξης Αθανασίου

  • Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023 - 07:35

Στην Κοινότητα Άνω Σύρου και στην Ποσειδωνία θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη αντίστοιχα, οι επόμενες δύο συναντήσεις διαλόγου και άμεσης επικοινωνίας με κατοίκους και επιχειρηματίες, τις οποίες πραγματοποιεί ο συνδυασμός "Αναγέννησί μας", με τον Αλέξανδρο Αθανασίου, επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Σύρου- Ερμούπολης και υποψήφιες- υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους.

Πιο συγκεκριμένα, στην Άνω Σύρο, την Τετάρτη στις 17:00 μ.μ. στο Καφενείο «Βορνάς», κάτοικοι της Άνω Σύρου αλλά και της Επάνω Μεριάς θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν όλα τα θέματα που τους απασχολούν, ενώ την ίδια ευκαιρία θα έχουν οι κάτοικοι στην Πωσειδωνία, την Πέμπτη 5/10 στις 20:00 μ.μ. στην Έπαυλη Τσιροπινά.

“Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες, οι οποίοι-οποίες έχουν ήδη λάβει μέρος στις συναντήσεις αυτές, με την ενεργό συμμετοχή και διάθεση  συνεργασίας τους προς επίλυση των ζητημάτων των κοινοτήτων του νησιού μας”, τονίζεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού, η οποία καταλήγει, λέγοντας πως “ καλό είναι να μην ξεχνάμε πως ενεργοί πολίτες, είναι οι σωστά ενημερωμένοι πολίτες που έχουν ενωτική πρόθεση, διάθεση καλοπροαίρετου διαλόγου, θέτουν ερωτήματα και λαμβάνουν αξιόπιστες και σωστά τεκμηριωμένες απαντήσεις για όλα τα θέματα”.