Ψήφισε στο 240ο εκλογικό τμήμα στην Άνω Σύρο, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νικόλας Καΐλης

Ν. Καΐλης: “Ο κόσμος να έχει κριτήριο ψήφου τα προβλήματά του”

  • Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, 2023 - 12:17

Με αισιοδοξία αναμένει το εκλογικό αποτέλεσμα ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, Νικόλας Καΐλης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του, το μεσημέρι της Κυριακής στο 240ο εκλογικό τμήμα, στην Άνω Σύρο.

Καλώντας τον κόσμο να σπεύσει στις κάλπες και να δηλώσει συμμετοχή στις εκλογές, δήλωσε τα εξής: “Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Ήδη από το πρωί, αλλά και καθ΄ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, μας έρχονται καλά μηνύματα για τη στήριξη και την ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης. Αυτό που καλούμε εμείς τον κόσμο να κάνει είναι να ψηφίσει. Να πάει στην κάλπη. Μετά, του λέμε πως θα πρέπει να δει πίσω από τα εκβιαστικά διλήμματα που αρχίζουν να “βγαίνουν” τις τελευταίες ημέρες και ως κριτήριο ψήφου να έχει την καθημερινότητά του και τα προβλήματα τα οποία ζει και βιώνει. Φυσικά η ψήφος του κόσμου να είναι ένα “όπλο” απέναντι σε αυτούς που μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση και έχουν ευθύνες για το πως ζούμε σήμερα.

Υπό τη συγκεκριμένη οπτική, θα πρέπει να πάει ο κόσμος στην κάλπη να ψηφίσει και γι αυτό τον καλούμε να στηρίξει τη Λαϊκή Συσπείρωση.”.