Νέος δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης ο Αλέξης Αθανασίου με ηχηρή νίκη

Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή εξέλεξαν οι δημότες της Σύρου, δίνοντας ηχηρή νίκη στον Αλέξη Αθανασίου, με ποσοστό σχεδόν 50% και διαφορά περίπου 20 ποσοστιαίων μονάδων από τον δεύτερο συνδυασμό.

Ο κ. Αθανασίου πλαισιωμένος από τα μέλη και τους φίλους του συνδυασμού “Αναγέννησί μας”, έκανε πρώτες δηλώσεις, ευχαριστώντας τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους. Από την πλευρά του δεσμεύθηκε πως με την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, αρχίζει σκληρή δουλειά για το νησί, με ενότητα και συνεργασία.

 

Εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Αναγέννησί μας!!

Δημοσιεύτηκε από Κοινή Γνώμη στις Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023

 

Τον ίδιο συνεχάρη στο κατάμεστο από κόσμο εκλογικό κέντρο του, ο νυν δήμαρχος, Νίκος Λειβαδάρας, ενώ αμέσως μετά, μετέβη ο επικεφαλής του συνδυασμού “Με σχέδιο για τη Σύρο”, Άρης Ρώτας για να τον συγχαρεί.

 

Ο Άρης Ρώτας στο εκλογικό κέντρο του Αλέξη Αθανασίου

Δημοσιεύτηκε από Κοινή Γνώμη στις Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023

 

Ο κ. Αθανασίου επισκέφθηκε και την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, όπου συνάντησε τον Γιώργο Λεονταρίτη. Από κοινού – και με δεδομένη την εκ νέου πρωτιά του νυν χωρικού αντιπεριφερειάρχη στις εκλογές -, δήλωσαν πως θα υπάρξει αγαστή συνεργασία των δύο βαθμών της αυτοδιοίκησης για την πρόοδο της Σύρου.

 

 

Δημοσιεύτηκε από Κοινή Γνώμη στις Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023

 

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής η ενσωμάτωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, δίνει νίκη στον κ. Αθανασίου με ποσοστό 49,69%.