Σοβαρές φθορές σε παλιά τμήματα του ιστορικού κέντρου της Ερμούπολης

Τα πεζοδρόμια της συμφοράς και της ντροπής…

Σοβαρές φθορές φέρουν κάποια από τα πεζοδρόμια του ιστορικού κέντρου της Ερμούπολης για τα οποία ο Δήμος και η Τεχνική Υπηρεσία πρέπει να προβούν άμεσα σε αποκαταστάσεις, καθώς αρκετοί πεζοί έχουν τραυματιστεί.

Ειδικότερα, σπασμένα τμήματα μαρμάρων διαπιστώνονται στο πεζοδρόμιο απέναντι από την αφετηρία των ταξί, όλες τις τελευταίες ημέρες, με ορισμένους πολίτες να έχουν χάσει την ισορροπία τους και να έχουν πέσει στον δρόμο. Συγκεκριμένα, μέρος του πεζοδρομίου έχει σπάσει κι έχει αποκολληθεί, με αποτέλεσμα να έχει διαμορφωθεί ανομοιόμορφη επιφάνεια σε αυτό. Μάλιστα, το σπασμένο μέρος δεν έχει απομακρυνθεί από το σημείο, γεγονός που προκαλεί κινδύνους και για οδηγούς μηχανών που δεν θα το παρατηρήσουν τις βραδινές ώρες.

Παρόμοιες φθορές καταγράφονται και σε άλλα σημεί του ίδιου πεζοδρομίου, όπως και σε ένα ακόμη πεζοδρόμιο της οδού Ελ. Βενιζέλου (πρώην Ερμού), για τα οποία πρέπει να φροντίσει ο Δήμος. Εκτός από την ασφάλεια των πολιτών, η οποία προέχει, τα παλαιά πεζοδρόμια της πόλης χρειάζονται συντηρήσεις και για αισθητικούς λόγους.

 

 

Ετικέτες: