Ικανοποίηση Πέτρου Ραουζαίου για τη μελέτη αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της περιοχής Κινίου

  • Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024 - 13:03

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την απόφαση της ΔΕΥΑΣ, μέσω της οποία έγινε γνωστή η ολοκλήρωση της μελέτης και αντικατάστασης του του δικτύου ύδρευσης του οικισμού του Κινίου, εκφράζει μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Σύρου, Πέτρος Ραουζαίος.

Η ανακοίνωση

"Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την χθεσινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. για την ολοκλήρωση της μελέτης της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του οικισμού του Κινίου, ένα στόχο και όραμα που είχαμε θέσει και ως Κοινοτικό Συμβούλιο την προηγούμενη θητεία μας 2019-2023.

Πλέον διαπιστώνουμε ότι αυτό το όραμά μας παίρνει σάρκα και οστά κι αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα και για το λόγο αυτό ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και θερμώς τον γενικό διευθυντή της επιχείρησης κ. Γεώργιο Βακόνδιο, ο οποίος πάντοτε βρίσκεται κοντά στα αιτήματά μας. Ας μην ξεχνάμε και το μεγάλο οραματικό έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης των οικισμών Επισκοπείου και Μαλλίων που υλοποιήθηκε κατά την προηγούμενη θητεία μας.

Επίσης, ένα μεγάλοευχαριστώ στο διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. τον Πρόεδρό της Ευάγγελο Χαλκιά,τον αντιπρόεδρό Γιάννη Βουτσίνο, καθώς και τα μέλη του, κ.κ Καρτάνου, Σκευοφύλαξ, Σαγκινέτο, Μουζάκη.

Ευχή όλων μας να δούμε το συγκεκριμένο οραματικό και πολύ σπουδαίο έργο για τον οικισμό μας του Κινίου να αρχίζει να υλοποιείται επί της παρούσης δημοτικής μας θητείας".