Τμήμα Τουρισμού Δήμου Σύρου - Ερμούπολης: Ευχαριστήριο προς επιχειρήσεις και Βαγγέλη Περρή

  • Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024 - 18:44

Ανακοίνωση του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης και ευχαριστήριο προς τον Βαγγέλη Περρή και όλες τις επιχειρήσεις για τη στήριξη του νησιού. 

Η ανακοίνωση

Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον συντοπίτη μας και γνωστό δημοσιογράφο κ. Βαγγέλη Περρή για τη συνεχή στήριξη του τόπου μας μέσα από την προβολή που πραγματοποιεί με κάθε τρόπο μέσω των εκπομπών του, μέσω των ψηφιακών μέσων προβολής και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και για τη διεξαγωγή των διαγωνισμών διακοπών στη Σύρο. Η συμβολή του είναι πολύτιμη και έχει συνεχή παρουσία, γεγονός που βοηθά στην προώθηση του προορισμού μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά και όλες τις επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικά γραφεία, εστιατόρια και εταιρίες υπηρεσιών που στέκονται ενεργά και ουσιαστικά δίπλα μας σε κάθε μας ανάγκη. Χωρίς εσάς τίποτε δεν θα ήταν εύκολο!

Το χτίσιμο της θετικής δημοσιότητας του νησιού μας είναι συλλογική υπόθεση! Για όλους εσάς που θέλετε να συμμετέχετε σε αυτές τις πρωτοβουλίες με την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας, και δεν λαμβάνετε τα σχετικά ενημερωτικά μας e-mail, μπορείτε να

απευθυνθείτε στο Τμήμα Τουρισμού με mail στο tourismos@syros-ermoupolis.gr ώστε να γίνεται

μέλος αυτής της αλυσίδας!

Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα!

Για τους διαγωνισμούς που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις (η σειρά αναφοράς είναι τυχαία)

Seajets

Syros Soul

Anassa Cycladic Village

Ono

αλλού γυαλού

Ταβέρνα Σάββας

Ciel

Ηλιοβασίλεμα

Poem gastro bar

Περί Τίνος

Γαβιώτης travel

My city car rental

Ζάχαρη και Αλάτι

Λουκούμια Συκουτρής

Κώστας Πρέκας

Γιωσηφάκι

Grand Gelato Family