Ένωση Φίλων Δήλου Ρήνειας

Εκδηλώσεις στη μνήμη της Μαρλένας Γεωργιάδη

  • Τετάρτη, 7 Αυγούστου, 2013 - 06:00
  • /   Eνημέρωση: 7 Αυγ. 2013 - 7:50
  • /   Συντάκτης: Αντώνης Μπούμπας

Η Ένωση Φίλων Δήλου Ρήνειας για δέκατη συνεχή χρονιά διοργανώνει τις εκδηλώσεις: “Μουσικός Εσπερινός” με την πανσέληνο του Αυγούστου στη Δήλο και εκδήλωση στον “Άσπρο Κήπο” για την ενίσχυση του Λαογραφικού Μουσείου.

Οι εκδηλώσεις αφιερώνονται στην μνήμη της δημιουργού και Προέδρου του Συλλόγου Μαρλένας Γεωργιάδη που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

"Ερωτικά Γράμματα" με την Όλγα Πολίτου και τον Νίκο Δαφνή

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 21:00 το θεατρόφιλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη θεατρική παράσταση “Ερωτικά Γράμματα” του Τζωρτζ Α. Γκέρνυ, σε μετάφραση της Μαρλένας Γεωργιάδη. Μια τρυφερή ρομαντική ιστορία με ερμηνευτές την Όλγα Πολίτου και τον Νίκο Δαφνή. Οι εισπράξεις θα διατεθούν για την ενίσχυση του Λαογραφικού Μουσείου.

"Μουσικός Εσπερινός" με την Έλλη Πασπαλά

Ο “Μουσικός Εσπερινός” θα γίνει την Πανσέληνο στη Δήλο, την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2013 στις 21:00. Στο ιδιαίτερα ρομαντικό μουσικό ρεσιτάλ με τίτλο “Φεγγαρόλουστη νυχτιά” η αγαπημένη τραγουδίστρια Έλλη Πασπαλά θα ερμηνεύσει τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, με κύριο κορμό το Φεγγάρι. Στο πιάνο θα τη συνοδεύει ο μουσουργός Τάκης Φαραζής.

Η αναχώρηση για τη Δήλο θα γίνει από τον Δηλιανό Μόλο μετά το Δημαρχείο στις 19:30. Και οι δύο εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την αγαστή αρωγή του Δήμου Μυκόνου.

Ετικέτες: