ΘΠΟΣ "Απόλλων": Πρόσω ολοταχώς για τις επόμενες θεατρικές επιτυχίες

  • Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου, 2015 - 06:15
  • /   Eνημέρωση: 19 Ιαν. 2015 - 8:29
  • /   Συντάκτης: Αντώνης Μπούμπας

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Θεατρικού Πολιτιστικού Ομίλου Σύρου “Απόλλων” πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου “Νησάκι”, παρουσία του Καθολικού Επισκόπου Σεβ. π. Πέτρου Στεφάνου, του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη, μελών και εκπροσώπων των υπόλοιπων ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων του νησιού.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και μέλος του “Απόλλωνα” Θάνος Φώσκολος, ο οποίος έλαβε τις ευχές των παρευρισκομένων για την ονομαστική του εορτή. Την πίτα ευλόγησε ο π. Κωνσταντίνος Κοντός, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Φώσκολος και ο κ. Λεονταρίτης, ο οποίος χαριτολογώντας μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους ότι “η αγάπη του για την υποκριτική τον οδήγησε στην πολιτική”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Ομίλου Γιώργος Κανάκης αναφέρθηκε στις τρεις παραστάσεις της ομάδας (Ελέφας, Γουρνούνι στο σακί και Κωμοδύσσεια), που γνώρισαν τεράστια επιτυχία το προηγούμενο έτος, ενώ παρουσίασε επιγραμματικά τις μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου με το έργο “Ποια Ελένη” των Ρέππα-Παπαθανασίου να αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα.

Ετικέτες: