Επιβατικό... φωτογραφικό καλωσόρισμα του Πάσχα στη Σύρο

Το “Πάσχα στη Σύρο” υποδέχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής μέλη του Λιμενικού Ταμείου Σύρου καθώς και φωτογράφοι της Λέσχης Φωτογραφίας Σύρου πραγματοποιώντας τα εγκαίνια της θεματικής έκθεσης φωτογραφίας που φιλοξενείται στον επιβατικό σταθμό στο λιμάνι της Ερμούπολης.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της προηγούμενης διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου, την οποία συνεχίζει συστηματικά και με αξιοσημείωτη επιτυχία η νέα διοίκηση σε συνεργασία με τη Λέσχη Φωτογραφίας, με τον πρόεδρο, Δημήτρη Κοσμά να επισημαίνει στον χαιρετισμό του, τη σημασία της ανάπτυξης των θεματικών εκθέσεων, καθώς ο επισκέπτης δύναται να έρθει σε άμεση επαφή με τον πολιτισμό και την ιστορία της Σύρου.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων μίλησε και ο πρόεδρος της Λέσχης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως, μέσω της προβολής των φωτογραφιών, δίνεται η ευκαιρία να αναδειχθεί κάθε φορά ένα ιδιαίτερο κομμάτι του νησιού.

Το φωτογραφικό υλικό που έχει αναρτηθεί περιμετρικά του εσωτερικού χώρου του επιβατικού σταθμού παρουσιάζει τον μοναδικό εορτασμό του Πάσχα στο νησί.

Αξίζει να επισκεφθούν όλοι τον χώρο.