Ρεβεγιόν στο Θέατρο Απόλλων με tango show

  • Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου, 2018 - 06:14

Στη μεθυστική ατμόσφαιρα του Μπουένος Άιρες μετέφεραν το κοινό της Σύρου οι χορευτές Χριστίνα Σαρίογλου, Rojer Zalazar, Μαίρη Ζηλωτή και Χρήστος Μπακόπουλος μεταδίδοντας το πάθος και την ενέργεια που ξεχειλίζουν από το αργεντίνικο τάνγκο.

Στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης οι Φίλοι του Αργεντίνικου Τάνγκο στη Σύρο διοργάνωσαν στο Θέατρο Απόλλων μία βραδιά αφιερωμένη στο τάνγκο, υπό τους ήχους τριμελούς συγκροτήματος, αποτελούμενου από τους Μιχάλη Κουμουτσάκο (πιάνο), Μαρία Δελή Μπαγιάν (ακορντεόν) και Στέλλα Χροναίου (τραγούδι).

Τα δύο διάσημα χορευτικά ζευγάρια στροβιλίστηκαν με δεξιοτεχνία σε μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Το Τανγκό των Χριστουγέννων», ενώ αμέσως μετά ακολούθησε στο φουαγιέ του θεάτρου εορταστική milonga, όπου οι θεατές είχαν την ευκαιρία να χορέψουν και να απολαύσουν το κρασί τους, υπό τους ήχους του Αργεντίνικου Τάνγκο.

Σημειώνεται ότι, ο Χρήστος Μπακόπουλος και η Μαίρη Ζωλητή είναι Ευρωπαίοι Πρωταθλητές 2014 στην κατηγορία Tango Escenario. Και οι δύο ξεκίνησαν την χορευτική τους καριέρα με Latin & Ballroom χορούς. Ο Χρήστος τα πρώτα του βήματα στο χορό τα έκανε το 1990 και το 1993 άνοιξε την σχολή χορού ART OF DANCE. H Μαίρη, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ασχολήθηκε με τον χορό το 1995. Από το 2002 χορεύουν μαζί σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ το 2006 μπήκε στην ζωή τους το Αργεντίνικο Τάνγκο, το οποίο τους έχει φέρει πολλές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Η αγάπη τους για το Tango είναι πηγή έμπνευσης και τρόπος ζωής. Δεν έχουν σταματήσει να διδάσκονται αλλά και να διδάσκουν όχι μόνο τα βήματα αλλά την φιλοσοφία και την παράδοση του Tango.