Grab my hand

  • Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2020 - 06:32

Η χορογράφος Νικόλ Συριανού, με αφορμή την επικαιρότητα και τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο πλανήτης παγκοσμίως, θεώρησε σημαντικό να αγγίξει χορευτικά και να εκφράσει κινητικά τις σχέσεις εμπιστοσύνης, που δημιουργούν στις μέρες μας, οι άνθρωποι μεταξύ τους.

Η παράσταση σύγχρονου χορού με τίτλο «Grab my hand» - μια παραγωγή του Κέντρου Πολιτισμού Πάντεχνον- παρουσιάζεται σήμερα στις 21:00, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου, στο πλαίσιο του 3ου Mykonos Festival Art.

Σχέσεις εμπιστοσύνης και αλήθειας μεταξύ ίσων και άνισων, ένας συνδυασμός γεγονότων, συναισθημάτων και σκέψεων που εύκολα χάνονται και καταπατούνται αλλά όταν κυριαρχήσουν λυτρώνουν τις ψυχές των ανθρώπων.

Μια ασυνείδητη συναισθηματική διαδικασία που πηγάζει και εκδηλώνεται από την γέννηση μας. Ένας τρόπος επιβίωσης και ψυχικής ισορροπίας που δυστυχώς συχνά διαστρεβλώνεται ή μετουσιώνεται και χάνεται στο βυθό της μετέπειτα ζωής μας. Δεν ξεχνάμε όμως πως ΕΜΕΙΣ επιλέγουμε τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε και θα μας ωθήσει από τον βυθό, στην επιφάνεια.

Εκεί που θα είμαστε ικανοί να αντικρίσουμε την αλήθεια και η εμπιστοσύνη θα εκπέμπεται σαν θεμέλιος λίθος, την ώρα που θα λάμπουμε, όλο φως!

Η σκηνοθεσία και η χορογραφία ανήκουν στη Νικόλ Συριανού. Συμμετέχουν οι χορευτές: Ελευθερία Ζαγανίδου, Αχιλλέας Παναγιωτίδης, Νικόλ Συριανού, Ραφαήλ-Σωτήρης Μποβολανέας, Αλεξάνδρα Τσίκουρη, Γιούλι Πιέτρας, Γιάννης Καμπλιώνης, Ευαγγελία Δακτυλίδη.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί αύριο και ώρα 21:00, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου.

Ετικέτες: