Έκθεση φωτογραφίας των μαθητών του Βαμβακάρειου Λυκείου και του ΕΠΑΛ Σύρου

  • Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023 - 10:00

Τα εγκαίνια της 2ης έκθεσης φωτογραφίας της Α’ και Β’ τάξης του Βαμβακάρειου Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Δελασάλ Σύρου με τη συμμετοχή του ΕΠΑΛ Σύρου, με θέμα: «Tι έχει κάνει η Ευρώπη για εμάς; Έργα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση», πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στην  αίθουσα Εμμανουήλ Ροΐδης του Πνευματικού Κέντρου Ερμούπολης. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι συγγενείς, οι φίλοι και οι εκπαιδευτικοί των παιδιών αλλά και πλήθος επισκεπτών που θαύμασαν το ταλέντο και την έμπνευση των μαθητών του Βαμβακάρειου Λυκείου, καθώς και του ΕΠΑΛ Σύρου.

Η φετινή έκθεση, που θα είναι ανοιχτή για το κοινό και σήμερα (Κυριακή 2 Απρίλίου, 11.00 -14.00 & 18.00-21.00), πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Λέσχης Φωτογραφίας – Κινηματογράφου Σύρου και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από έργα που έχουν υλοποιηθεί από τους μαθητές του σχολείου, με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στόχος της έκθεσης είναι να γίνει κατανοητό πώς η ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ωφελεί την καθημερινότητα μας.