“Ρεμπώτικα” με τους αδελφούς Καλογεράκη στο Πάρκο Πάρου

  • Τρίτη, 9 Ιουλίου, 2024 - 09:59

Ο Μιχάλης Καλογεράκης, ο Παντελής Καλογεράκης και η μπάντα τους έρχονται στις 10 Ιουλίου 2024 και ώρα  21:00 στο ανοιχτό θέατρο «Αρχίλοχος» Πάρκου Πάρου, για να μπογιατίσουν με καθαρή ομορφιά και θετική ενέργεια την καθημερινότητα μας.

Με βάση πάντα τον λόγο και τη μουσική, τα αδέρφια Καλογεράκη παρουσιάζουν τα «Ρεμπώτικα», τη δημιουργική συνύπαρξη του ρεμπέτικου κόσμου του ποιητή Ρεμπώ με τον ποιητικό κόσμο του ρεμπέτικου, με στόχο να αγκαλιάσουν το σήμερα και να φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία των καιρών μας.

Βασικός άξονας της παράστασης είναι οι σημαντικοί σταθμοί της πενταετούς σχέσης των ποιητών Ρεμπώ και Βερλαίν, μέσα από εννέα επιστολές τους που μεταλλάχθηκαν σε εννέα ρεμπώτικα τραγούδια. Ο Παντελής και ο Μιχάλης Καλογεράκης απαγγέλουν και ερμηνεύουν άλλοτε ρεμπέτικα τραγούδια, κι άλλοτε τις επιστολές των δυο ποιητών.

Η παράσταση ολοκληρώνεται με μελοποιημένα ποιήματα από τη μέχρι τώρα δισκογραφία τους: Βουκολικόν (2015), Προσωπικό (2016), Κάτι Παράξενο (2017) και Varvara Project (2023).

Line up:

Μιχάλης Καλογεράκης – φωνή, κιθάραΤίτλος: page1image9748032

Παντελής Καλογεράκης – φωνή

Αλέξης Στενάκης – κλαρινέτο

Λάμπρος Παπανικολάου – κοντραμπάσο

Στράτος Γκρίντζαλης – μπουζούκι

Τιμή εισιτηρίου 15€

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων

Παροικιά / Βιβλιοπωλείο "Αναγέννηση" | Νάουσα / Κατάστημα "Ταντάνης" | Μάρπησσα / Ζαχαροπλαστείο "Νικήτας"

Online προπώληση:  έως 20:30 της ημέρας της Παράστασης

https://www.ticketservices.gr/event/paros-michali-kai-panetelis-kalogerakis-rimbautika/?lang=el

 

Ετικέτες: