Θεατρική παράσταση των Φρερ

Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι

  • Τρίτη, 1 Απριλίου, 2014 - 06:10

Για άλλη μια φορά το σχολείο των Φρερ πρωτοπορεί μέσα από την διοργάνωση θεατρικής παράστασης με πρωταγωνιστές τους μικρούς ήρωες του σχολείου, τους οποίους βοηθάνε επί σκηνής γονείς και εκπαιδευτικοί.

Η παράσταση διοργανώθηκε από την θεατρική ομάδα του σχολείου, σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τον σύλλογο αποφοίτων και φίλων. Όλοι μαζί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να ζωντανέψουν το θεατρικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά '' Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι''.

Όπως μας δήλωσε ο φρερ Μάριος Καπέλλας, η παράσταση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του σχολείου ώστε οι μικροί μαθητές να χαλαρώνουν μέσα από τη δημιουργικότητα από το δύσκολο καθημερινό τους πρόγραμμα. Παράλληλα τόνισε την άψογη συνεργασία της διεύθυνσης του σχολείου με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, στον οποίο είναι μέλη όλοι οι γονείς. Αρωγός στη προσπάθεια αυτή στέκεται ο σύλλογος αποφοίτων και φίλων του σχολείου. Είναι σημαντικό ότι στο σχολείο των Φρέρ λειτουργεί η εκπαιδευτική κοινότητα με απώτερο σκοπό την σωστή διαπαιδαγώγηση των μαθητών.

Από τη μεριά τους οι γονείς των παιδιών αναφέρουν ότι η παράσταση διοργανώνεται από το σχολείο, που με υπομονή και αγάπη προσπαθεί να κινητοποιήσει τους γονείς να συμμετάσχουν στις κατά καιρούς δραστηριότητες των παιδιών τους, με στόχο να αναδύονται όμορφα αποτελέσματα και να μοιράζονται ποιοτικό χρόνο οι γονείς με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.

Τέλος σημειώνεται ότι στα πλαίσια των εξωσχολικών δραστηριοτήτων έχει οριστεί για την επόμενη Κυριακή φιλανθρωπική εκδήλωση.

Ετικέτες: