Ανοίγει ο Φάρος

Διήμερο εκδηλώσεων στο Φάρο Πάρου

  • Πέμπτη, 5 Ιουνίου, 2014 - 06:10

Διήμερο εκδηλώσεων έχει προγραμματιστεί στο φάρο του Kόρακα το Σάββατο 7 και τη Κυριακή 8 Ιουνίου από το Σωματείο Φίλων του Πάρκου και την υποστήριξη του περιβαλλοντικού πολιτιστικού Πάρκου Πάρου.

Πληθώρα εκδηλώσεων

Για το Σάββατο 7 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση με τίτλο ''Λουλούδια και πετρώματα'', όπου θα πραγματοποιηθεί περιβαλλοντική περιήγηση στο πάρκο και ξενάγηση στο φάρο με τους Χρήστο Γεωργούση και Τάσο Κασαπίδη.

Ενώ τη Κυριακή 8 Ιουνίου από τις 11:00 π.μ. έως τις 13:00μ.μ. τους επισκέπτες περιμένει μια σειρά δράσεων, περιπετειών και εκπλήξεων σε ένα διασκεδαστικό περιβαλλοντικό, παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους με την Ευζωία wellness activities. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει περίπατος στα μονοπάτια του πάρκου και ξενάγηση στον φάρο μέσα από δύο διαφορετικές διαδρομές με τη Πάρος Hikes. Η μία ξενάγηση θα ξεκινήσει 17:30μ.μ. για να ολοκληρωθεί στις 19:00μ.μ. ενώ η άλλη θα ξεκινήσει αμέσως μετά το πέρας της πρώτης.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την ξενάγηση στον φάρο από τον φαροφύλακα, την Κυριακή στις 20:30μ.μ., όπου κατά τη διαδρομή τους οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα.